Nordre Aker Budstikke

Varsler om «ny type støyende arbeid»

Grefsenveien får nye trikkeskinner, og det betyr noe støy for nabolaget. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/ILLUSTRASJON

Men alt arbeid og eventuell støy, er i henhold til støydispensasjon, ifølge Sporveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2019 kl 09:28

GREFSEN: Denne uka varsles beboere på Grefsen via SMS om oppstart av skinnelegging, i forbindelse med oppgradering av Grefsenveien:

– Vi er nå inne i en ny fase av vårt prosjekt, hvor det skal etableres nye trikkeskinner langs Grefsenveien, fra Storo til Disen. Vi starter arbeidet fra og med slutten av uke 32. Arbeidene med etablering av nye skinner vil medføre arbeid langs Grefsenveien. Det vil føre til en ny type støyende arbeid enn det man har vært vant til hittil i prosjektet, står det i pressemelding fra Sporveien.

Nye trikkeskinner er allerede under etablering på strekningen fra Glads vei til Kjelsåsalléen.
#Støyforskriften

Det står også at arbeidene følger normale arbeidstidsbestemmelser for anleggsarbeid, og de tillatelser som er gitt i støydispensasjon fra bydelsoverlegen:

– Det vil gjennomføres etterarbeid på søndager, men det vil ikke føre til støy da vi forholder oss til støyforskriften for Oslo kommune T-1442.


Det oppfordres også til at beboere tar kontakt med nabokontakt@sporveien.com ved spørsmål om arbeidene.

Hovedgrøften

På spørsmål så forteller kommunikasjonsrådgiver Sven Øvergaard i Sporveien at det har vært jobbing gjennom sommeren:

– I sommer har det vært fokus på jobben i hovedgrøften, inkludert arbeid i eller med kummer. Også i øvre del av prosjektet, ved Disen. Det har også vært utført arbeider med KL-master - eller kontaktledninger - på hele strekningen mellom Storo og Disen, samt asfaltering i Engveien.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...