Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vegvesenet er så fornøyd med deg som sykler

Statens Vegvesen er så veldig fornøyd med at folk sykler - her representanter fra vegvesenet, fra venstre: Astrid Elina Ådnanes , Espen Sletten Hansen og Dagmar Hoyer

– Vi kan feire en rekordhøy økning i antall syklister fra 2015 til 2016 i Oslo, ifølge Vegvesenet. Men det blir også juleknask langs veien i morgen tidlig.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2016 kl 09:41

OSLO: – Vegvesenet i Oslo har tenkt å gjennomføre en liten julemarkering og takke de som er ute og sykler om vinteren, med noe utdeling av juleknask på utvalgte steder i Oslo, skriver Vegvesenet i pressemelding.

LES OGSÅ: Brrrr...iskaldt for syklister på Tåsen!

Fra tidlig

– Vi vil være på tre steder i Oslo fra 07.00 - 09.00 torsdag 15. desember. Fra klokken 07.00  står vi klar ved Tåsen, ved Bussholdeplass Bergrådvegen, fra klokken 07.15 ved Tjuvholmen i rundkjøringen Filipstadvegen og Munkedamsvegen, fra klokken 07.30 i Bispegata i krysset Dronning Eufemias gate og Håkon Vs gate.

Formålet er å takke de som er ute og sykler, selv om det er kaldt og vinter.

LES OGSÅ: Hvor mange tror du sykler her i løpet av ett døgn?

Vinterdrift på sykkel

– Så skal vi også snakke litt om vinterdrift på sykkel, økt sykkeltrafikk og hva vi tenker om vår satsing på myke trafikanter, videre fra pressemeldingen.

LES OGSÅ: Nå har kommunen bestemt seg for hva den vil gjøre med Maridalsveien.

Økningen

– Vi kan feire en rekordhøy økning i antall syklister fra 2015 til 2016 med 12% langs de store innfartsårene i Oslo. Dette er veldig hyggelige tall og vi jobber med at denne positive trenden skal fortsette, ifølge Vegvesenet.

Griser i marsipan

Som torsdag morgen også skal dele ut ikke færre enn 1000 marsipangriser som en liten julehilsen.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...