Nordre Aker Budstikke

Veien blir stengt en stund til

Fortauet på andre siden eksisterer ikke, nå forteller utbygger om planen for veien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2018 kl 11:37

GREFSEN: Mandag spurte leser om alle skiltene som er satt opp i og ved Doktor Smithsvei, fra Kjelsåsveien og ned mot Grefsenveien. Veien er fra før av skiltet med innkjøring forbudt fra Grefsenveien.

– I forbindelse med utbygging i Doktor Smiths vei 2 har det kommet opp skilt med forbudt å svinge til høyre ned fra Kjelsåsveien til Grefsenveien. Doktor Smiths vei er i tillegg enveiskjørt fra Grefsenveien mot Kjelsåsveien. Det er etter min erfaring ikke ofte det har vært problemer med trafikk i denne veien, så jeg synes det er unødvendig å stenge veien. I tillegg står det skilt om å benytte fortau på andre siden av veien, men det er jo ikke fortau på andre siden av veien?

Ifølge leseren - her kan du lese hele saken fra i går.

Leire

Nå svarer utbygger:

– Doktor Smiths vei 2 AS er utbygger i Doktor Smiths vei 2. Vi er i gang med oppføringen av fire eneboliger og en tomannsbolig, og holder nå på med utgraving og bygging av garasjekjelleren. Under utgraving mot Doktor Smiths vei ble det oppdaget et lag i leiren, og som graveentreprenør så på som potensielt ustabilt, forteller Alexander Loewe i Doktor Smiths vei 2 AS.

Stengt til november

Han forteller videre at en geolog ble rekvirert for vurdering av utglidningsfare:

– I samråd med geologen har vi besluttet å gjøre forebyggende sikringstiltak i skråningen. Som ledd i dette har vi sikret Doktor Smiths vei ved blant annet å begrense trafikken til et minimum. Det betyr kun kjøring til eiendommene. Det skal i tillegg graves ut for rørledninger ut i veien, og fortauet blir flyttet til den andre siden. Nytt gangfelt blir etablert med gjerder, og det blir samtidig begrenset fremkommelighet for gjennomgangstrafikk, forteller han videre om planene.

I tillegg til at det er søkt og fattet vedtak på disse planene i Bymiljøetaten.

– Gravearbeidene i veien antas ferdig november 2018, og vei og gangfelt blir da åpnet for normal ferdsel. Vi beklager den begrensede fremkommeligheten dette skaper i en begrenset tidsperiode.


Nordre Aker Budstikke har spurt opp igjen om når det nye gangfeltet med gjerder skal bli etablert, men har ikke lykkes i å få et svar på det i skrivende stund.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...