Nordre Aker Budstikke

Vel blåst og spilt

Lørdag 31. august gikk andre nabolagsfestival av stabelen. Foto: NABOLAGSFESTIVALEN GREFSENPLATÅET

Roar Smelhus oppsummerer nabolagsfestivalen: Vi oppfordrer selvfølgelig alle som har ønsker eller brenner for noe vi kan koble til festivalen, om å ta kontakt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEN: Forrige lørdag ble andre nabolagsfestival gjennomført, i parken ved Gamle Kjelsås vei og Saturnveien. Inititivtager Roar Smelhus forteller om gode tilbakemeldinger, særlig om sammensetningen av band og dj, bedre løsning for scene og telt, og tilbakemeldinger om god mat.

– Vi får også en del spørsmål om vi ikke ønsker å gjøre arrangementet mer tilgjengelig, men det ønsker vi egentlig ikke. Dette skal ikke bli noe alternativ til Over Oslo eller Miniøya, men vi ønsker selvfølgelig at flest mulig av våre naboer skal oppleve denne unike dagen i vår lokale park. Vi ønsker derfor å finne den rette balansegangen, og oppfordrer de som har gjort seg kjent med det vi skaper, til å dele informasjon om festivalen. Det var flere som deltok i år enn i fjor, og den utviklingen vil vi veldig gjerne skal fortsette, oppsummerer Smelhus i etterkant av årets nabolagsfestival.

LES OGSÅ: Vår egen vri på hagefesten for naboene

– Ta kontakt

Men det skal være moro å arrangere festival:


– I tillegg er det å jobbe sammen om et slikt arrangement svært motiverende. Under årets gjennomføring kom det også til nye medlemmer i arrangementskomiteen, og det setter vi pris på. Vi får også en rekke henvendelser fra naboer som ønsker å opptre, eller bidra på annen måte. Vi oppfordrer selvfølgelig alle som har ønsker eller brenner for noe vi kan koble til festivalen, om å ta kontakt, oppfordrer Smelhus, som til daglig er å finne i det tidligere bankbygget i Grefsenveien, eller nå Homeworkspace-bygget.

Nabolagsfestivalen 2019. Foto: NABOLAGSFESTIVALEN GREFSENPLATÅET

Miljøhovedstad 2019

Nabolagsfestivalen var på det offisielle programmet for Oslo som miljøhovedstad 2019, og i år som i fjor åpnet varaordfører Kamzy Gunaratnam festivalen.

– Vi mottok grønne midler fra bydelen, også har lokale samarbeidspartnere som Bundegruppen og Avantor bidratt til å realisere vårt ønske om en ambisjonsøkning. Vi planlegger en videre utvikling neste år, og ber dere som ønsker delta neste år til å holde av lørdag 01.09.2020. Det sies at det ikke finnes dårlig vær, men dårlige klær. Vi krysser fingre for at vi kan legge igjen regntøyet hjemme også i 2020 versjonen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...