Nordre Aker Budstikke

Åpnet nytt studio:

– Veldig hjemmelaget og akkurat sånn jeg vil ha det!

Tora Åberg inviterer til yoga i Nydalen. Foto: Tiril Haga

– Du får alt inn i en veldig fin pakke, mener Tora Årberg om yoga, som klinker til med nytt studio.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2020 kl 07:48

NYDALEN: – Jeg har bodd i Nydalen i ett år, og trives veldig godt. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte at jeg måtte åpne et yogastudio her. I juni fant jeg det perfekte lokalet, sier Tora Årberg (28), som er eier og driver Glød Yoga i Høyer-huset i Nydalen.

Årberg tok over lokalet 1. august. Etter hjelp med oppussing fra far, samboer og svigerfar åpnet hun studioet 27. august.

– Det er veldig hjemmelaget og hundre prosent mitt. Og det er akkurat sånn jeg vil ha det, sier hun.

Noe annet

Årberg startet med yoga for 10 år siden, og har sertifisering gjennom Vinyasa & Ayurveda og Yin Yoga. For to år siden bestemte hun seg å åpne sitt eget studio. Nå gleder hun seg til å gi andre gleden av yoga i eget studio.

– Jeg føler jeg har lyst til å dele med andre, lære og hjelpe på den måten de trenger gjennom yoga. De som kommer på en yogatime kommer på grunn av forskjellige behov. Noen kommer for å trene, andre for å slappe eller bearbeide noe. Det er et veldig stort spekter av folk som jeg synes er veldig fint og spennende.


– Det er ikke det samme å dra på yoga på store treningssentre, som å komme til et eget yogastudio, mener Årberg.

Hun fortsetter:

– Det er en annerledes energi når du kommer inn i et yogastudio. På mange steder er du bare et nummer i rekka der du sjekker inn. Jeg håper å kunne tilby noe mer enn det, sier Årberg, som mener at det allerede har blitt et fint lite miljø i eget studio.

- Alt inn i en fin veldig fin pakke, sier Tora Åberg om yoga, nå har hun åpnet eget studio i Nydalen. Foto: Tiril Haga

Yoga hjalp gjennom tøff periode

– Hvorfor yoga?


– Det er mange ulike grunner til det. Det er en veldig god treningsform, hvor du får trent hele kroppen, samtidig som du får avspenning. Vi jobber med tilstedeværelse og pust som man gjerne ikke får på en vanlig treningsøkt. Du får alt inn i en veldig fin pakke.

Årberg forteller at for to år siden gikk hun igjennom en ganske tøff periode i livet. Da var det yogaen som hjalp henne.

– Da hjalp ikke spinning eller styrketrening. Kun yoga! Da klarte jeg å ikke tenke på alt det andre, og bare fokusere og kun være tilstede på matta. Det var da jeg skjønte at det var det her jeg hadde lyst il å drive med.

– Jeg kommer bare til å fortsette å utdanne meg og ta forskjellige sertifiseringer og lære, så jeg kan kunne gi et enda bedre tilbud.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...