Nordre Aker Budstikke

«Veldig trygt er det jo ikke»

Det skjer mye ved Grefsen Stadion, Vann- og avløpsetaten graver på begge sider av Grefsenveien. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Det skjer mye ved holdeplassen. – En kortvarig midlertidig omlegging av fotgjengertrafikken, svarer Vann- og avløpsetaten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2018 kl 10:50

KJELSÅS: Det oppleves utrygt ved holdeplassen Grefsen Stadion.

«Hvordan er det meningen at reisende skal komme seg over til holdeplassen, når deler av fortauet er uframkommelig, og fjernet i forbindelse med graving? Fysisk klarer vi selvfølgelig å krysse vei uten fotgjengerovergang, eller å gå midt i trikkesporet, men veldig trygt er det jo ikke...»

Skriver en leser.

LES OGSÅ: Dette er finalistene til Årets ildsjel - nå kan du stemme!

Grefsen Stadion holdeplass i Grefsenveien. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Skifter rør

Vann- og avløpsetaten graver både i Marsveien og i Myrerskogveien, gamle vannrør skal byttes ut - her kan du lese mer.

– Kortvarig omlegging

Vann- og avløpsetaten svarer følgende i mail til lokalavisa:

– Det er gjort en kortvarig midlertidig omlegging av fotgjengertrafikken i forbindelse med noen høyspentkabler som måtte legges om. Kablene lå ikke der de var påvist av Hafslund, så derfor måtte vi gjøre denne kortvarige omleggingen. Dette vil bli tilbakestilt innen fredag.
For øvrig gjelder fortsatt det samme med at publikum ikke respekterer skilting og omlegging av gangfeltene og overgangen. Flere skilt for å lede fotgjengerne riktig vei er bestilt.

Det presiseres fra Vann- og avløpsetaten viktigheten med at folk respekterer skiltingen og omleggingen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...