Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Suksesstrener tilbake i Lyn:

– Velkommen hjem, Tresor Egholm

Tresor Egholm er nå tilbake i Lyn Fotball, blant annet med ansvar for nysatsingen Lyn Extra. Foto: ARKIVFOTO

Det skriver Lyn Fotball. - Jeg drømmer om å få lov til å være med på å skape Norges beste miljø for spillerutvikling og oppvekst, sier Tresor Egholm.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 11:18

KRINGSJÅ: – Lyn blir en trygg og god arbeidsplass. Med et godt og sterkt fagmiljø, med gode kollegaer og mange spennende arbeidsoppgaver som ligger foran meg, sier Tresor Egholm (32).

Han forteller om en «varm og god velkomst på kontoret», og mange gode ord fra både kjente og ukjente.

– Det varmer og det kjennes veldig godt å føle seg velkommen. Det setter jeg stor pris på. Jeg drømmer om å få lov til å være med på å skape Norges beste miljø for spillerutvikling og oppvekst, sier Egholm.

Les også intervju med Lyns nye fotballsjef, Kjetil Rist: - Utvikler du deg ikke i Lyn,klarer du det ikke i andre klubber heller

Gjøre guttesiden til landets beste

I Lynmiljøet har Tresor Egholm i flere år blant annet vært trener for jentefotballen. Han har selv også spilt for a-laget på veien fra 6 til 2. divisjon. Så dro han til Alta – høsten 2013. Spilte i Alta 1. divisjon, og jobbet som tømrer.

– Jeg har fulgt godt med på arbeidet i Lyn mens jeg var i Alta, og da spesielt jentesiden som jeg har jobbet lenge med. Jentesiden i Lyn er Norges beste på spillerutvikling når vi snakker helt fra akademialder til senior, og når muligheten til å få lov å bidra til å gjøre guttesiden til landets beste, så var dette noe jeg hadde veldig lyst til å bli med på, sier han til lyn.nos hjemmeside.

- Jeg drømmer om å få lov til å være med på å skape Norges beste miljø for spillerutvikling og oppvekst, legger han til.

Han skal også være ansvarlig for Lyn Akademiets nysatsing; Lyn Extra.

– Vi skal produsere noen av landets beste talenter, gode vennskap, og et fantastisk utviklingsmiljø i klubben på alle nivåer, sier han videre til Lyn.no.

– Dette vil garantert bli et av de beste tilbudene for individuell spilleroppfølging i landet i klubbregi, og et nødvendig tilbud for å løfte spillerutviklingsarbeidet i Lyn dersom vi ønsker å være best i landet på spillerutvikling.

Noe som bør deles med resten av Nordre Aker? Tips Nordre Aker Budstikke her!

Inn mot enkeltspillere

– Utover Lyn Extra skal jeg jobbe som toppspillerutvikler inn mot enkeltspillere, trener for G13.1, idrettslærer på fotballinjen til Nydalen vgs, samt enkelte administrative oppgaver, sier Egholm videre til klubben.

HOLD DEG OPPDATERT: Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nye, gratis nyhetsbrev.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...