Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Venstre stilte opp på Nydalsløpet

Gaute Gaasemyr står på stand på Gullhaug torg og deler ut flyers til forbipasserende like etter målgang for Nydalsløpet. Foto: PRIVAT

MENINGER: – Arrangørklubben Nydalen skal ha ros for å ha dratt i gang et mosjonsløp i omgivelser preget av gammel industri, natur og parker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Torsdag 24. august ble Nydalsløpet arrangert. Løpet er 5 km langt, starter like nord for Gullhaug torg, i Nydalsveien, før det går oppover langs Akerselva et stykke, så nedover langs elva på vestsiden, ned til Bjølsen, så oppover elva igjen på østsiden, gjennom Nydalen, og ender på Gullhaug torg.

Nordre Aker Venstre stilte opp med stand med Gaute Gaasemyr og Jon Holm, fra Nordre Aker Venstre. Selv om det regnet, fikk vi delt ut noen brosjyrer, hatt noen interessante diskusjoner med velgere, og til og med overtalt en forbipasserende til å stemme nettopp Venstre.

Arrangøren av Nydalsløpet hadde gitt tillatelse til stand på Gullhaug torg, rett ved målgang for Nydalsløpet. Å stille opp med stand i forbindelse med lokale idrettsarrangementer er en god måte å markere støtte til breddeidrett på.

For Venstre er det viktig at vilkårene for å drive idrett er gode, siden idrett bidrar til å skape trivsel og sosiale nettverk, i tillegg til god folkehelse. Alle som ønsker å drive idrett og fysisk aktivitet må få muligheten til det. Målet for idretten er at flere deltar i både organiserte og egenorganiserte idrettsaktiviteter. Den offentlige støtten til idretten må i større grad kanaliseres til lokalidretten, slik at vi får et mangfold av idrettsaktiviteter.

Gaute Gaasemyr, som er en ivrig tur- og mosjonsløper, deltok også i løpet, som er 5 km langt, og kom inn på tiden 20:22. Forholdene var ganske tunge på grunn av regnet, men det var en fin avkobling fra en hektisk valgkamp. Arrangørklubben Nydalen skal ha ros for å ha dratt i gang et mosjonsløp i omgivelser preget av gammel industri, natur og parker.


For Nordre Aker Venstre er det viktig med gode vilkår for breddeidrett i Nordre Aker. Vi ønsker blant annet å støtte idrettslag i bydelen gjennom økte frivillighetsmidler. Samtidig vil vi bedre mulighetene for å kunne drive idrett i Nordre Aker, ved at vi støtter bygging av ny svømmehall på Sogntomta(der nåværende Sogn bad ligger), ny flerbrukshall på Korsvoll, ny 7-er bane på Gaustad og ruste opp Kollbanen, for å nevne noen av våre prioriteringer innværende 4-årsperiode.

Gaute Gaasemyr
Nestleder Nordre Aker Venstre

Delta i debatten? Send ditt innlegg til meninger@nab.no!

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...