Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 714019993


Varnish cache server

Nordre Aker Budstikke

Ventet på bussen som aldri kom, tunnelen var stengt

Ring 3, tåsentunnelen vil holdes stengt i flere netter fremover. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Det utføres vedlikehold og arbeider i tunnelen i flere netter til. – Fryktelig leit, sier Jarle Bugge, driftssjef i NOR-WAY Bussekspress, selskapet sjekker umiddelbart ut hva som kan ha skjedd.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2018 kl 15:52

TÅSEN: Leser forteller om stengt utkjøring til Ring 3 tirsdag morgen:

Folk sto på holdeplassene

– Tirsdag morgen, klokken 5.15 skulle jeg kjøre ut på Ring 3 fra Maridalsveien. Utkjøringen var stengt og omkjøring skiltet via Storo. Ved en tilfeldighet kjørte flybussen foran meg, og den fikk således ikke kjørt ut på Ringveien, for å hente folk fra de tre stasjonene som er mellom utkjøring Tåsentunellen og Storo, forteller en leser.

Som fortsetter:

– Folk sto og ventet på bussen, som ikke fikk plukket opp passasjerene på grunn av stengt tunnel. Jeg kjørte derfor opp mot Spikerverket og ut på Ringveien slik at jeg kunne kjøre forbi de tre stasjonene. Der stod det folk og ventet. Det hadde ikke kommet noen busser og folk var kalde, forteller leser, som også fikk plukket opp en SAS ansatt - som skulle på jobb med flyet klokken 07.00 til Stockholm.

Nattestengt lenge

Statens Vegvesen forteller at de i januar la inn og varslet om trafikkmelding om nattestengt Tåsentunnel:


– På grunn av vedlikeholdsarbeider i Tåsentunnelen, i perioden 31. januar til 28. februar, alle dager fra klokken 21.30 til klokken 5.30, vil tunnelen være stengt, forteller pressekontakt i Statens Vegvesen til Nordre Aker Budstikke.

Misforståelse?

Det er NOR-WAY Bussekspress som kjører flybuss til Gardermoen:

– Etter det vi har oppfattet, så skulle det være stengt fra Smestad til Tåsen. Vi vil umiddelbart sjekke forholdene. Vi var i dialog med Ruter og Statens Vegvesen senest i forrige uke om stengingen. Dette er fryktelig leit, hvis folk har stått på holdeplassene og ventet. Men vi sjekker ut saken nå, sier driftssjef Jarle Bugge, driftssjef i NOR-WAY Bussekspress.

OPPDATERT: NOR-WAY Bussekspress forklarer tirsdag ettermiddag:

– Igjen svært beklagelig for våre passasjerer at det sviktet i dag tidlig. Flybussekspressen mottok varsel, på torsdag 8. februar om at RV150 Ringvei, ville være stengt mellom Smestad og Tåsen. I dette varselet var det lagt ved en omkjøringsvei, der vi skulle kjøre via Ring2 og opp Tåsenveien. Vi oppfattet da at det ville være uproblematisk å betjene holdeplassene fra Tåsen Senter og videre, til det beste for våre passasjerer, ut i fra vedtaket og varselet som vi forholder oss til.


– I e-posten fra vegvesenet står det riktignok at det vil være stengt mellom Smestad og Storo, men det er ikke i samsvar med vedtaket som ble gitt, og vi etterlevde, og dermed er misforståelsen et faktum. Vi beklager på sterkeste at denne misforståelsen oppstod, oppdaterer driftssjef Jarle Bugge, driftssjef i NOR-WAY Bussekspress.

Nordre Aker Budstikke oppdaterer saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...