Nordre Aker Budstikke

Ventetiden er over: Åpner dørene til den helt nye butikken

Ikke alle varene er på plass i den nye butikken, onsdag formiddag. Men mye er på plass, som Junanda Concoline, butikksjef Jan Petter Hånes og Justyna Winek. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

De har vært uten butikk i nabolaget en stund, men nå åpner det ny butikk her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2017 kl 15:59

GRFEFSEN: Først forsvant 55-bussen for fire år siden, og så forsvant Coop-butikken på Lillo før jul i fjor.

Men nå er en ny dagligvarebutikk omsider på plass igjen.

Butikksjef Jan Petter Hånes med kollegaer jobber for fullt inne i den nye butikken i Betzy Kjelsbergs vei, da lokalavisa stakk nesa innom tidlig onsdag.

Klokken 07.00

De hadde ikke åpnet ennå, men torsdag morgen (7. desember) klokken 07.00 er de klare til å ta imot kunder i den kliss nye Rema 1000-butikken.

LES OGSÅ: 25 år som Rema-kjøpmann


Det jobbes for fullt, både inne og utenfor butikken, til åpningen 07.00 torsdag morgen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Gleder seg

– Vi gleder oss masse til å ta imot kundene her. Butikken er helt ny, og på i overkant 500 kvadratmeter. Det har vært flere henvendelser fra nabolaget på når vi har tenkt til å åpne, forteller Hånes.

Butikken skal ha åpent fra 07.00 til klokken 23.00 på hverdager, og fra klokken 08.00 til 21.00 lørdager.

LES OGSÅ: Se hva kommunen gjorde, da den fikk klager på støy

Så da er butikken på plass i nabolaget igjen. Men bussen er det etter det Nordre Aker Budstikke kjenner til, ikke særlig håp for at kommer tilbake med det første.


Eldre på Lillo kan imidlertid benytte seg av de nye, rosa bussene i Nordre Aker. Les mer her.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...