Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Verdensmester på sykkel - på Storo

UNG: 10-år gamle Jordan til venstre viste også frem frem sparkesykkel-triks og sparkesykkelkunst på Storo, mandag. Foto: PRIVAT/STORO

– Vi vil jo gjerne vise frem denne fine sporten, og samtidig backe opp den økende interessen for sparkesykler, sier medarrangør til sykkelshowet, Stian Linnes.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.06.2015 kl 21:07

STORO: Sammen med Storo Storsenter trommet han sammen ikke mindre enn en vaskekte verdensmester på sparkesykkel, mandag i sykkelparken utenfor Storo.

Få siste nytt rett i nyhetsfeeden! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

– Dakota viste barna forskjellige triks, og litt opplæring til ungene. Det ble også show i parken med triks på høyt nivå, forteller Linnes, som selv driver selskap på Grefsen med nettopp blant annet skateboards og sparkesykler.

– Imponerte

Den nye sykkelparken utenfor kjøpesenteret er flittig brukt av ivrige skatere og sparkesykkel-kjørere.

– Det var god stemning og mange imponerte barn. I tillegg til Dakota (journ. anm. Dakota Schuetz) var også broren med, Hunter Schuetz. Han er en meget bra internasjonal kjører, i tillegg til en gutt på 10 år som også er en kjempegod kjører, Jordan Robles. Første gang sistnevnte var i Europa, sier Linnes.


Les også: Rekkehuset gikk 1.250.000 over takst!

4 x verdensmester

Han legger til.

– Vi vil jo gjerne vise frem denne fine sporten, og samtidig backe opp den økende interessen for sparkesykler, sier medarrangør til sykkelshowet, Stian Linnes.

Det kan videre fortelles at verdensmester Dakota Schuetz er på Norgesturnè og holder tok også turen innom Storo mandag. Amerikaneren har oppnådd verdensmester-
tittelen i sparkesykkelkjøring hele 4 ganger, og har vunnet flere anerkjente triksekonkurranser.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...