Nordre Aker Budstikke

Vertene lagde fotballfest, men gjestene stakk avgårde med potten

Glade jenter fra Kringsjå, søndag på Kongsvinger. Foto: LYN FOTBALL

Igjen lå de under, kringsjåjentene. Men så tar de seg sammen, og snur hele kampen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.04.2017 kl 20:05

KONGSVINGER: Hjemmelaget hadde invitert til fotballfest i Kongsvinger, søndag, med flere enn 500 tilskuere. Lyns 05-jenter spilte forkamp mot Kongsvinger 05-jentene. For øvrig en kamp 05-jentene fra Kringsjå vant hele 11-1.

05-jentene som etter egen kamp var maskotter for Lyns damer.

– Et flott tiltak av hjemmelaget, roser Ingvar Graffer fra Lyn, før han legger til at damekampen ble som alltid mot Kongsvinger.

LES OGSÅ: Som et Espen Askeladdeventyr, om brødrene Amund (15) og Ellef (12) Ringnes som dro fra Norefjell mot hovedstaden, og skapte bryggerihistorie!

Jevnt

– Veldig jevn. Det ble to ulike omganger, noe som delvis skyldes motvind i første omgang og medvind i andre, legger han til.


Videre at det ifølge Graffer for øvrig ikke er så mye å skrive i avisa om for Lyns del - om førsteomgangen.

Kongsvinger best i første

– Kongsvinger var best, de vinner alle dueller i førsteomgangen, og skårer også 1-0, på straffe, etter hands i feltet. Lyn står står for mye og ser på, det løpes for lite, og hadde Kongsvinger vært mer effektive kunne de fort skåret ett mål til, tror Graffer.

Som forteller om en helt annen andreomgang.

Emilie Ruud - skåret søndag for Lyn, mot gamleklubben Kongsvinger. Foto: LYN FOTBALL

Skårer mot gamleklubben

– Lyn får bedre tid og rom, og Kongsvinger blir trykket mer bakover. Vi utligner til 1-1 når Camilla Linberg styrer en corner i nettet med en hodestuss. Etter utligningen begynner Kongsvinger å slite mer, og vi snur kampen når Emilia Ruud drar til med venstre slegga, oppsummerer Graffer fra Kongsvinger.


Derifra og ut handler det om å sikre seieren.

– Kongsvinger har sine sjanser, men tre poeng blir med til Oslo, sier en fornøyd Graffer.

2-1 til gjestene fra Kringsjå.

LES OGSÅ: 23-åring tiltalt etter at jente (2) drakk avløpsåpner i barnehagen

God moral i laget

Trener Glenn Kleven synes som ved serieåpningen forrige helg, mot Fart, og hvor Lyn stakk av med seieren da også - at en omgang var ok, og en omgang som han ikke er spesielt fornøyd med - les hele saken fra forrige helg her.


– Men sterkt at vi klarer å snu kampen fra å ligge under, til ledelse. Det vitner om god moral. Andre omgang er godkjent for hele laget. Og morsomt for Emilia Ruud som blir matchvinner også denne helgen, noe spesielt i dag at det skjer mot hennes gamle klubb Kongsvinger, legger Kleven til.

Så etter to kamper så langt i sesongen, full pott til Lyn - med seks poeng.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...