Nordre Aker Budstikke

Vet du hvem joggeren som kom over de to 3-åringene i skogen er?

Langsetløkka og skogen rundt er et yndet utfarts- og treningsområde på Kjelsås, her fra tidligere anledning. Det var fra Langsetløkka-området de to treåringene forsvant fra barnehagefølge, tirsdag denne uka. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Vi er fire foreldre som så gjerne vil takke han, sier faren til den ene av gutta, som ble borte fra barnehagen på Langsetløkka.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2018 kl 20:09

KJELSÅS: Tirsdag forsvant to treåringer fra barnehagefølget og leirplassen ved Langsetløkka, og det ble politiaksjon med hunder i leteaksjonen etter de to guttene - her kan du lese hele saken fra i går.

Heldigvis ble de to treåringene etterhvert funnet i god behold.

Takknemlig

I dag tok en av foreldrene kontakt med lokalavisa.

– Jeg er far til en av guttene som kom bort fra resten av turfølget og barnehagen på Langsetløkka i går, tirsdag midt på dagen. Det var en jogger som kom over gutta i skogen, og tok tak i situasjonen. Vi har vært i kontakt med politiet, samt de ansatte i barnehagen vedrørende hvem denne joggeren kan være, men ingen fikk tatt navnet hans, forteller faren, som av hensyn til barna og barnehagen ønsker å være anonym.

Faren fortsetter:


– Vi er fire foreldre som så gjerne vil få takke joggeren!

Tips om hvem denne joggeren kan være, kan formidles gjennom Nordre Aker Budstikke.

Faren retter også pekefinger mot kritikk mot barnehagen, i sosiale medier:

– Det er mange omstendigheter rundt en slik hendelse.

Likte joggeren

Han forteller videre at de to gutta hadde kommet et stykke innover i skogen.


– De ble funnet rundt 450 meter fra leirplassen. Joggeren kom først over de og tok vare på gutta. Så kom politiet med hundepatruljen til etterhvert. Men gutta må ha synes joggeren var veldig hyggelig, for ønsket at han - og ikke politiet med hunder - skulle følge de tilbake til Langsetløkka.

LES OGSÅ: Det er ikke bare Grefsenveien fra Storo til Disen, som stenger for bilgjennomkjøring

LES OGSÅ: Linnea er pen både inni og uttapå - ikke mange jenter på 16 år hadde gjort dette!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...