Nordre Aker Budstikke

Har ikke identifisert personen som ble funnet død i markavann

Fredag kveld ble en livløs person funnet i Store Åklungen, like sør for Ullevålseter i Nordmarka. Foto: Christian Fredrik Borg (Arkivfoto)

Politiet fastholder at det ikke er mistanke om noe kriminelt etter at en person ble funnet død i Nordmarka.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.09.2021 kl 16:10

NORDMARKA: Turgåere oppdaget den livløse personen i vannet fredag ettermiddag i 17.30-tiden. Da personen ble fraktet til land, bekreftet helsepersonell at vedkommende var død.

Flere politipatruljer på bakken i tillegg til helikopter og luftambulanse rykket ut til Store Åklungen fredag. Brannvesenet gjennomførte overflatesøk og dykket i vannet for å se etter andre personer, meldte TV 2.

– Det er ikke noe som tyder på at det er flere i vannet, sa operasjonsleder Cathrine Sylju til kanalen.

Vannet ligger noen kilometer nord for Sognsvann, like sør for markastua Ullevålseter.

Politiet undersøkte området og avhørte vitner i etterkant av funnet.

Den livløse personen ble funnet i Store Åklungen fredag ettermiddag.

Sjekkes mot savnetmeldinger

Saken blir nå etterforsket av Oslo politidistrikt.

– Per nå jobber vi fortsatt med å få identifisert den avdøde. Vi har ikke fått noen sikker ID der ennå, sier vakthavende krimvaktleder Stian Holm til Nordre Aker Budstikke tirsdag kveld.

– Er det mistanke om at det har skjedd noe kriminelt?

– Nei. Det er gjennomført obduksjon, og per nå har vi ingen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt, svarer Holm, som ikke kjenner dødsårsaken.


Politiet kan ikke opplyse om alder eller kjønn på den avdøde. Onsdag bekrefter de imidlertid til Dagbladet at det er snakk om en mann.

– Det som skjer nå, er at vi fortsetter på jobbe opp mot identitet, uttaler krimvaktlederen, som også opplyser at beskrivelse av personen vil bli sjekket opp mot savnetmeldinger.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...