Nordre Aker Budstikke

Vet ikke hvorfor hele området er mørklagt

Det har vært mørkt i Grefsenveien de siste dagene. Foto: Leserbilde

«Hele området er mørkt, folk snubler i hull og faller på is, som de ikke ser at er der.»

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Torsdag kveld sendte en leser følgende melding til Nordre Aker Budstikke:

– Jeg vet ikke om det skyldes gravearbeidene eller noe annet, men alle gatelys i Myrerskogveien og i Grefsenveien i området rundt Grefsen Stadion trikke- og buss-stopp er koblet ut - og er i mørke.

Hun fortellet at området er mørkt, folk snubler i hull og faller på is, som de ikke ser at er der.

– Den midlertidige gangveien er også mørklagt og det er ikke tegnet opp noen forgjengerovergang i Grefsenveien. Hvem har ansvaret for folks sikkerhet her? spør hun, og legger til at hun blant annet har kontaktet Bymiljøetaten via Bymelding på tirsdag, men ikke fått noe svar.

Vi tok kontakt med Bymiljøetaten, som svarer følgende:


– Vi er kjent med at gatelysene er mørke, og vi jobber med å nøste opp i hva som er årsaken. Foreløpig kan vi ikke si når lysene kommer på igjen, men vi er på saken, sier Monica T. Olsen, presseansvarlig i Bymiljøetaten.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...