Nordre Aker Budstikke

Vetle fra Korsvoll i styret til AUF i Troms

Vetle fra Korsvoll ble valgt inn i styret i Troms AUF. Foto: Troms AUF

Vetle Solodden Lier (19) har vært aktiv og trener i IL Koll, og i AUF i Nordre Aker. Studier har brakt ham til Nord-Norge.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

TROMSØ/KORSVOLL: I helga var over 60 ungdommer samlet i fylkestingssalen i Tromsø når AUF i Troms avholdt sitt årsmøte. Der ble Vetle Solodden Lier (19) valgt som medlem i fylkesstyret til AUF i Troms, melder partiet i en pressemelding.

Vete har bodd hele livet på Korsvoll, og vært aktiv i med fotball og friidrett i IL Koll, både som utøver og trener i flere år.

Under valgkampen i 2017 ble han medlem i AUF, og ble raskt valgt inn i lokallagsstyret til Nordre Aker AUF.

Vetle Solodden Lier studerer i Tromsø. Foto: Troms AUF

Han har gjennom hele oppveksten vært opptatt av at alle skal ha en plass i samfunnet, og kampen mot mobbing har bestandig vært en viktig sak for han.


Vetle flyttet høsten 2018 til Tromsø for å studere Samfunnssikkerhet og miljø. Her har han jobbet videre for å få igjennom sine hjertesaker. I helga ble han valgt inn som medlem i fylkesstyret til AUF i Troms.

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å sitte i fylkesstyret til AUF i Troms, og jeg gleder meg masse til å jobbe og lære om politikken i Troms, sier 19-åringen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...