Nordre Aker Budstikke

Gir seg ikke - ny dato er satt:

– Vi ble spist av pandemien, hele to ganger!

Fra venstre: Stein-Erik Mattsson, Cato Rode og Espen Riktor, og som prøver igjen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Men nå har de en ny dato, og gleder seg til å åpne Chat Noir igjen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.06.2021 kl 08:14

GREFESN: Like før koronanedstengingen i mars 2020 omtalte lokalavisa Stein-Erik Mattsson, Cato Rode og Espen Riktor, som hadde booket Chat Noir for en kveld, 24. april 2020, «Siste sjanse» med Rode og Mattson.

De fortalte at det skulle bli gjensyn fra tidligere show, Ungdommens Radioavis og fra programmet Radio Sull. Kapellmester for kvelden den samme Riktor, Tom Olav Gulbrandsen og Torgeir Frøystein er arrangører.

– Vi har i utgangspunktet ikke skrevet nytt materiale for det vi skal framføre for showet 24. april. Sangene og sketsjene er tatt fra de oppsetningene vi gjorde på 80- tallet, sa blant annet Cato til Nordre Aker budstikke, og at det var Tom Olav Gulbrandsen som tok kontakt og luftet idéen om å sette opp et siste show:

– Tom Olav har sett samtlige av de tidligere showene vi har hatt. Vi syntes det hørtes spennende og litt uvirkelig ut, men sa ja. Rolf Espen Riktor er også klar. Noen tekster sitter den dag i dag, men noen er også helt glemt. Alle tekster er laget av Stein Erik og meg. Også et par tre melodier. Vi synes nok dette kan virke litt ambisiøst, men det å få lov til å underholde fra en såpass kjent og ærverdig scene som Chat Noir er et tilbud vi ikke ville takke nei til. Det har gått rundt 40 år siden sist, og både vi, humor og aktuelle temaer har jo forandret seg. Vi regner ikke med å fylle hele salen kanskje, men vi håper jo og tror at det vil dukke opp noen gamle «fans», familie, kollegaer og venner. Noen gjester dukker også opp på scenen, men det blir mye Mattsson og meg. Dette blir veldig spennende og ikke minst utfordrende!

– Gønner på!

2020 ble annerledesåret, som også fortsatte inn i 2021. Men nå håper de på å kunne få gjennomføre denne ene kvelden på Chat Noir:

– Vi ble spist av pandemien, hele to ganger, også i april i år. Men nå gønner vi på for fullt igjen. Ny dato er 14. august. På mange måter er det vi som åpner Chat Noir etter pandemien. Etter oss kommer det påbudede showet med Øystein Sunde, sier Tom Gulbrandsen, som er arrangementsansvarlig for revyen.

Her kan du finne mer info på Chat Noirs hjemmeside.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...