Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås-spalten:

– Vi er mestscorende i ligaen

MÅLJEGER: Simen Stamsø Møller har vært sterkt delaktig i at Kjelsås kan notere flest mål av alle lagene i «Trikkeligaen» så langt. Foto: KJELSÅS FOTBALL

1. august gjester serieleder KFUM Grefsen stadion. – Kan vi ta KFUM på eget kunstgress? Klart vi kan!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.07.2015 kl 20:17

Tretten serierunder er unnagjort i det som av enkelte vil beskrives som verdens vakreste liga. Spesielt i år, da forbundet omsider plukket opp hansken og trakk frem en vaskeekte trikkeserie der lokaloppgjørene står i kø.

Fasit for gutta fra taket er 9-2-2. Begge tapene kom før nasjonaldagen.

Etter tapet mot Finnsnes i fjerde serierunde har pila pekt bratt oppover. Sju seire ispedd to uavgjorte på rappen mot medaljekandidat Grorud og reservene til høytflyvende Stabæk.

Borte mot Stabæk 2 regner jeg for øvrig alt som ikke er tremålstap som godkjent — der ute har vi ikke vært godt vant.

Fem av de sju siste scoringene er scoret av forsvarsspillere, så vi har flere strenger å spille på offensivt

Vi avsluttet vårsesongen med tomålsseier mot Vålerenga 2. Et forferdelig rotete oppgjør endte til slutt 5-3 etter at gutta tok ferie halvveis i første omgang. Nå skal jeg ikke spekulere for mye i viktigheten av 60 minutter ekstra hvile før høstsesongen, men mistenker at gevinsten er svært liten.

Per nå er vi mestscorende i ligaen, anført av Super Møller Bros. og målmaskinen Anders Kase Osmunddalen. Fem av de sju siste scoringene er scoret av forsvarsspillere, så vi har flere strenger å spille på offensivt.

Etter halvspilt sesong har gutta plukket 29 poeng, og er sånn sett i rute til å tangere fjorårets poengfangst på 58. I fjor gikk de ubeseiret gjennom høstsesongen, skal det bli spenning helt inn er de antagelig nødt til å finne tilsvarende form i år.

Allerede 1. august gjester serieleder KFUM Grefsen stadion.

KFUMs parademarsj begynte med 3-0 seier mot nettopp Kjelsås i første serierunde.

Oppe på Ekeberg blåste poengene bort i vindkastene og et Kjelsås under pari tapte greit for et KFUM som gjorde jobben. Etter matchen sa en skuffet hovedtrener Eivind Kampen at gutta hadde tapt oppgjøret på hjerte og vilje. Dette har vi snakka om før.

Jeg håper og tror vi har en gjeng revansjesugne spillere klare til 1. august.

I 2014 var det Follo som parkerte alt og alle. De var ubeseirede frem til returoppgjøret mot Kjelsås i august. Den matchen tok vi.

Kan vi ta KFUM på eget kunstgress? Klart vi kan — men det kommer til å koste. Jeg tviler ikke et sekund på at gutta stiller topp motiverte. Kommer du?

Amund Norvald Brandal
Kjelsåssjel

MER FRA TRIKKELIGAEN:

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...