Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Vi har enda mer lyst til å vinne nå!

Jentene (15) fra Skeid og Nordre Åsen er klare for nok en finale i OBOS Cup på lørdag. Foto: SKEID

De blir spennende i Vallhall til helgen, når flere lag fra bydelen skal spille fotballfinale i OBOS Cup. Ett av lagene er Skeids jenter 15 år.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2020 kl 17:15

GREFSEN: Dette er ikke første gang Skeid-jentene har spilt seg helt til en OBOS Cup-finale.

– Jeg tror vi har enda mer lyst til å vinne nå, når det er tredje gang vi spiller en sånn finale, mener Silje Aulie (15), som er toppscorer på laget.

Laget har vunnet begge finalene de to tidligere årene. Nå er de klare for sin tredje finaleseier.

De tre andre lagene fra bydelen som også skal spille finale i OBOS Cup til helgen: Gutter 19 Lyn spiller finale mot Skeid på søndag klokken 18.45, mens Skeids jenter 14 spiller lørdag klokken 11.00 mot VIF, samme dag som Skeid-jentene som er ett år eldre spiller mot Kolbotn klokka 13.00.

Godt kjent

Laget Skeids jenter 15 skal spille mot, er de godt kjent med:

– Men selv om vi allerede har spilt mot Kolbotn to ganger tidligere i år, så blir det jo spennende, understreker Aulie.

Kampene mellom Kolbotn og Skeid endte med seier til Skeid begge gangene i serien i år. I fjor vant de også over Kolbotn i den samme finalen 2-1.

– Kolbotn har veldig tøffe og sterke spillere, men vi tar dem på farten og spillestilen vår. Vi skal vinne ved å spille sammen som et lag og gå enda tøffere i duellene enn det Kolbotn gjør, sier Aulie.

– Skal vinne

Kampen spilles som nevnt lørdag klokken 13.00, i Valhall som er lukket for publikum på grunn av Covid-19, men finalene blir streamet, via direktesport.no.

– Vi er ikke nervøse nå, men vi kjenner det nok rett før kampen, tror Aulie.

Hun kan faktisk ikke huske at de noen gang har tapt for Kolbotn.

– Jeg håper vi vinner. Nei feil, vi skal vinne!

Støtteapparatet legger til at både jenter 14 og 15 i Skeid trener sammen.

Oppdatert: Gratulerer til både Skeids jenter 14 og 15 år som vant finalene sine 31. oktober, sistnevnte på straffer 5-4, etter 2-2 etter full tid.

Gratulerer til Skeids jenter 15 med seier i OBOS Cup.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...