Nordre Aker Budstikke

«Vi kan sørge for at alle med hjertet i Skeid avslutter vårsesongen med stil»

Lederoksen Jonny Olsen. Foto: SKEIDOKSENE

KOMMENTAR: – Heldigvis for oss er det lenge igjen av sesongen - dette kan gutta snu. Effektiviteten må på plass, spillerne må finne hverandre bedre på banen og tabbene bakover på banen må lukes ut.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.06.2019 kl 13:48

Ting så bra ut. Etter fem seriekamper var vi godt oppe på øvre halvdel av tabellen. To seire, to uavgjorte kamper - som burde vært seire hvis man ser på spill og sjanser - og kun ett tap var resultatet for de nyopprykkede fra Nordre Åsen.

Spillegleden lyste over banen, stemningen på tribunen var strålende og medier var fulle av lovord.

Så kom utfordringene. Skadene begynte å dukke opp, suspensjoner fulgte og jaggu var det ikke et og annet sykdomstilfelle også.

Dette begynte sakte, men sikkert å påvirke prestasjonene på banen, men vi så allikevel konturene av noe spennende. Effektiviteten var kanskje ikke der, men vi ventet på at ting skulle snu. Hvor mange ettmålstap skulle liksom komme før ting snudde?

12 seriekamper er nå spilt, og fasiten er 10 poeng og 13.plass på tabellen. Ikke en plass vi ønsket å være på etter 12 seriekamper. Betyr dette at Skeid er i en krise?


Selvfølgelig gjør det ikke det.

Heldigvis for oss er det lenge igjen av sesongen. Dette kan gutta snu. Effektiviteten må på plass, spillerne må finne hverandre bedre på banen og tabbene bakover på banen må lukes ut. Får vi til alt dette, ja da begynner tabellklatringen.

Dessverre for oss er hjemmekampene for tiden flyttet til Intility Arena ved Valle, da kunstgresset og lysene skal fikses på Nordre Åsen. Her har det dukket opp forsinkelser som gjør at vårt opphold på Valle blir lengre. Dette er ikke noe vi supportere kan gjøre noe med, så vi må gjøre det beste ut av situasjonen har vi har havnet i.

Så, hva kan vi gjøre?

Vi kan gjøre det vi er best på: Vi kan møte opp på kamp og på tribunen. Vi kan stille opp på Skeids hjemmekamper uavhengig av hvor de spilles, og vi kan støtte gutta fra tribuneplass. Fra tribunen kan vi synge, heie og støtte gutta i jakten på poeng, og vi kan være den tolvte mann spillerne ønsker at vi skal være.


Vi kan sørge for at alle med hjertet i Skeid avslutter vårsesongen med stil og kan ta sommerferie med god samvittighet. Spillerne kan sørge for at vi avslutter vårsesongen med tre viktige poeng!

Møt opp på kamp, folkens! Neste og siste hjemmekamp før sommerferien er på Intility Arena, søndag 30. juni klokken 18.00 mot Nest-Sotra - vi ses der!

Jonny Olsen
Skeidoksene

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...