Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Vi må prestere enda bedre enn i fjor

Lyntrener Finn Bredo Olsen gleder seg til seriestart.

NY HJEMMEBANE: Lyn spiller sine hjemmekamper på Bislett stadion kommende sesong.

Lyn er en av favorittene til å rykke opp til Addecoligaen. Men Finn Bredo Olsen aner ikke hvordan Lyn står i forhold til de andre lagene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: - Jeg vet rett og slett for lite om motstanderne vi møter i år til at jeg kan spå hvor vi ender. Grorud tror jeg blir bedre enn i fjor, Fyllingen og Vard Haugesund skal også være der oppe. Personlig tror jeg Florø blir bra, sier Finn Bredo Olsen.

FØLG MED PÅ ODDSENLIGAEN HER

Misfornøyd med fjoråret

Treneren er klar på at Lyn ønsker seg opp i systemet, men akkurat nå er det viktigste å prestere bedre enn fjoråret, hvor laget varierte voldsomt i prestasjonene.

- Jeg er ikke fornøyd med sesongen som helthet i fjor. Vi vil fremstå råere fremover på banen og prestere ett knepp eller to bedre i år, sier Bredo Olsen.

Lyn har heller ikke satt årets stall. De håper å få en spiss og en ving på plass før overgangsvinduet stenger.

- Det er ikke ideelt, vi burde vært litt tidligere ute med å sette stallen. Men vi får et bra lag. Vi har strammet litt til fra i fjor og vi har blitt litt mer profosjonelle, sier han.

LES OGSÅ: Kim Kristian Holmen vurderer Lyn-retur

Ny hjemmebane

Lyn slet også med mange skader i fjorårssesongen. Mye av dette skyldes det dårlige dekket på Frogner Stadion.

- Det skal godt gjøres å holde spillerne skadefri på Frogner Stadion. Men det var en stadion som kledde oss. Dessverre passet ikke underlaget oss, sier Bredo Olsen, som ønsker å blidgjøre fansen med bra spill på Bislett Stadion denne sesongen.

LES OGSÅ: Bislett blir Lyns hjemmebane

- Vi har spilt bra i årets treningskamper som har blitt spilt på gode gressbaner. Jeg håper Bislett blir bra. Vi har stor tro på at 2014 blir bedre enn 2013, sier Finn Bredo Olsen.

Fornøyd med nye spillere

Selv om Lyn ikke har det største budsjettet, har spillerne som har kommet inn dørene på Kringsjå tro på prosjektet de driver.

- Vi har jobbet bra i Lyn og er fornøyd med de nye spillerne som er på plass. De har stor tro på oppleget vårt, sier Finn Bredo Olsen.

Andreas Moen (Korsvoll), Kidane Dalva (ukjent), Torbjørn Melhuus (Charlottenlund), Endre Fotland Knudsen (Røros), Stig Haugseth (Røa) og Birger Rasmussen (Heming) har forlatt klubben, mens Nikken Damvall (egen stall), Johannes Hummelvoll (egen stall), Jørgen Richardsen (Alta) og Steven Cardoso (Arendal) er nye i klubben.

Lyn åpner årets sesong hjemme på Bislett Stadion 21. april. Motstander er Fyllingsdalen og kampen starter klokken 18.00.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...