Nordre Aker Budstikke

Klare for finale i Norway Cup 2018:

– Vi må være skjerpa fra start

Glade jenter etter semifinaleseieren over Førde, nå gleder de seg nok til fredag. Foto: DAG STANDAL

– Også må vi opp noen hakk og gi enda mer, mener Lyns Lisa Standal, og om hvordan jentene fra Kringsjå skal spille best mulig i finalen fredag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2018 kl 14:42

EKEBERG: I gruppespillet i jenter 14 år, syverfotball, vant Lyn første kampen 5-1 mot Tingvoll. Så hele 16-0 over Elverum, deretter fulgte 6-1 mot MSIL.

Ellen, Lyns keeper som også reddet tre straffer i 8. delsfinalen. Foto: DAG STANDAL

Reddet straffer

I 8. delsfinalen ble det seier etter spennende ekstraomganger og straffekonkurranse, hvor blant annet Lyns keeper Ellen reddet tre straffer fra Åsane, og som til slutt tapte 4-3 for Lyn. I kvartfinalen vant Lyn 1-0 over Emblem, og i semifinalen vant de hele 5-2 over Førde.

I finalen møter Lyn Blindheim, som slo sin semifinalemotstander Eid 6-1.

Lisa i farta på banen under Norway Cup i tidligere kamp, nå er hun spent på morgendagen. Foto: DAG STANDAL

– Må opp noen hakk

Lisa Standal er yngst på laget, 05-er. Hun synes gruppespillet gikk greit, med tre av tre mulige seire:

– Det ble tøffere motstand i sluttspillet, men vi kjempet oss til seier over alle sammen. Vi ble slått ut i kvartfinalen i fjor, så det er veldig kult å endelig komme til finalen. For å vinne finalen i morgen tror jeg også vi må opp noen hakk og gi enda mer. Blindheim er veldig gode så vi må være skjerpa fra start, mener Lisa, som legger til at det bare er moro å spille med jentene som er litt eldre.

De andre jentene på Lyn-laget er: Hanna, Malin, Minda, Jenny, Julie, Iben G, Kaisa, Martine, Iben og Frida.

Bare å ønske jentene lykke til i finalen!


HER KAN DU LESE HVORDAN DET HAR GÅTT MED DE ANDRE BYDELSLAGENE

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...