Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Vi må vekk fra Frogner Stadion

Banen sliter ut spillerne

UAVGJORT: Lyns kamp mot Odds andrelag endte 1-1 på Frogner stadion mandag kveld.

Mandag spilte Lyn sin nest siste hjemmekamp for sesongen. Nå håper de på ny hjemmearena.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.10.2013 kl 16:08

FROGNER STADION: - Det er helt uaktuelt å være her. Vi har slitt en god del med skader i år, og det må den elendige bana på Frogner stadion ta mye av skylden for. Vi må vekk herfra, sier trener Finn Bredo Olsen.

Se høydepunkter fra kampen her:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Stabile Lyn

Treneren var svært fornøyd med prestasjonene til laget under mandagens kamp mot Odd 2, selv om det bare endte med poengdeling.

- Det er vanskelig å motivere når vi ligger der vi ligger på tabellen. Men jeg synes spillerne svarer bra etter den pinlige forestillingen i forrige kamp mot Valdres, sier Bredo Olsen.

Treneren er fornøyd med sesongen sett under ett.

- Vi har vært stabilt bra, og vi har prestert veldig bra i de profilerte kampene. Poengmessig er det langt opp, men vi har aldri sprukket i noen kamper, sier treneren.

Selv om Lyn har en veldig bred spillerstall, har Bredo Olsen sjelden hatt mulighet til å plukke ut de aller beste.

- Frogner stadion sliter ut spillerne. Banen er helt forferdelig og det er vanskelig å spille fotball her. De beste kampene vi har spilt har vært på gode baner. Da får vi vist frem hva vi kan, sier han.

LES OGSÅ: Lyn vurderer å flytte fra Frogner stadion

Ser fremover

Under mandagens kamp mot Odd tok gjestene ledelsen på straffespark etter 27 minutter, men Lyns Rune Isaksen reduserte, også det på straffespark, minuttet etter.

Nå gjenstår det tre kamper. Laget møter Tønsberg(b), Pors Grenland(h) og Harstad(b), og Finn Bredo Olsen ønsker fult fokus fra spillerne der.

- Vi har en nabo som vi deler bane med som står i fare med å rykke ned. De siste tre kampene møter vi desperate lag som også er i samme situasjon. Så vi må sette vår ære i å gjøre vår jobb, sier Bredo Olsen.

Treneren har også savnet spillere som virkelig kan stå frem denne sesongen.

- Etter sesongen må vi pynte litt på det vi holder på med. Vi savner mer mental tøffhet i spillergruppa, sier Finn Bredo Olsen.

PS: 330 tilskuere var tilstede under mandagens oppgjør på Frogner stadion.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...