Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Vi snakket om at nå kom noen til å se ulv

Huskyen Miro har vært borte i flere dager. Var det han som ble observert og tatt for å være en ulv i Maridalen mandag morgen? Foto: PRIVAT

Miro forsvant sent fredag fra Øyungen. Mandag fikk Nordre Aker Budstikke tips om noe som kunne være ulv i Maridalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.04.2017 kl 22:15

MARIDALEN: Den løse hunden skal ha blitt observert i Maridalen i går, og eier forteller til Nordre Aker Budstikke at den fortsatt er savnet mandag morgen.

Hunden ble borte ved Øyungen sent fredag.

Flere observasjoner

Blant annet er den i helgen blitt observert ved Maridalen barnehage, ved Maridalsvannet og ved Sandermosveien.

Ved sistnevnte sted mener også noen å ha sett noe som ligner en ulv, mandag morgen. Personen, som selv hadde vært i området og gått tur med egen hund mandag morgen, kom kjørende langs Sandermosveien, sakket farten og kom ganske nær dyret. Men så stakk den inn i skogen.

Mannen forteller videre at han først trodde det var en hund langs veien. Men da han kom nærmere, så han at dyret ikke hadde halsbånd, hadde lange bein, og han tenkte: Oj, nå har ulven kommet til Maridalen.

Mannen ønsker ikke å stå frem i avisen.

LES OGSÅ: Hundeeiere advares etter dette bildet: Vær obs, denne syke reven lusker i nabolaget!

Huskyhann

Miro er en tre år gammel huskyhann. I savnetinnlegget på Facebook står det at Miro har et non-stop halsbånd. Observasjonen ved Sandermosveien mandag morgen forteller ikke om noe halsbånd.

– Vi snakket om at nå kom noen til å se ulv, da Miro forsvant, forteller eier Sebastian Plus Nilssen til Nordre Aker Budstikke.

Sky

Eieren understreker at Miro er svært sky, og håper at hunden kanskje kommer seg til en av hundekjørerfamiliene i Maridalen, og slår seg til ro der så lenge.

– Men Miro er glad i mat, så kanskje går det å lokke han til seg med mat eller lignende.

Ser du Miro - ta kontakt med Sebastian 41399185 eller Oda 95887822.

Miro er chippet.

Nordre Aker Budstikke har etter at saken ble lagt ut, vært i kontakt med mannen som mener å ha sett noe som lignet en ulv langs Sandermosveien. Han er usikker på om det var hunden på bildet, som han har sett langs veien.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...