Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Vi vant!

Denne veldig glade gjengen har jobbet seg gjennom Norway Cup fra kamp til kamp, og vant til slutt finalen i B-sluttspillet. Øverst fra v: Jenny H., Leah, Selma, Hedda M., Erle, Hedda L., Maria og Othilie. Nederst: Iben, Mille, Stine, Hanne og Ida. (Live og Brinje er ikke med på bildet.) Foto: PRIVAT

Lyns Jenter 14 år vant fredag B-finalen i Norway Cup. Lyns Jenter 15/16 år vant fredag kveld semifinalen, men tapte 0-1 mot danske Ballerup-Skovlunde i finalen lørdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2015 kl 17:32

EKEBERG/KRINGSJÅ: Etter at Lyns Gutter 15/16, Skeids gutter 15/16 og Skeids juniorlag var slått ut i Norway Cup tidlig fredag, var det bare to av Lyns jentelag 14 år og 15/16 år, som fortsatt var igjen fra Nordre Aker-klubbene, for å kjempe om toppen. Lyns G-02 tok fredag bronse, etter å ha slått Kolbotn 4 - 2.

14 års jentene

Lyns to 14-årslag gikk til hvert sitt sluttspill i Norway Cup. Det ene laget røk ut i åttendefinalen mot Ballerup Skovlunde fra Danmark, A-sluttspillet. Men det andre laget klinket til og vant hele B-sluttspillet for jenter 14 år.

Strålende fornøyd

Kaptein Ida Nilsen er strålende fornøyd med laget.

– Jeg synes vi spilte kjempebra i første omgang, og vi klarte å holde ballen på bakken. Erle satte 1 - 0 før pause, oppsummerer Ida fra kampen.

Men etter pausen dalte spillet litt.

I krysset

– Etter pausen dabbet vi litt av. Det resulterte i at Fyllingsdalen fikk et billig mål, og det sto uavgjort. Men så hevet vi oss igjen, og spiller veldig bra fotball videre ut i andre omgang. Da det gjenstår veldig kort tid, så slår Stine en kjempeball opp til Erle, som kliner til og setter ballen i krysset, forteller Ida, som selv er midtstopper.

Hun fortsetter.

Les også: Dette er Oslos minste leilighet - til salgs!

– Beste noen gang

– Like etter blåser dommern av kampen. Vi vant og vi ble så veldig glade. Vi sjekket opp Fyllingsdalen i forkant av kampen, og de er ganske gode. Men jeg tror vi ga de god mostand. Andreomgangen - etter av vi hevet oss igjen - tror jeg er den beste vi har spilt noen gang, mener kapteinen.

Som allerede nå er sikker på at jentene er klare til neste sommers Norway Cup.

– Inspirerer

– Dette inspirerer. Samholdet i laget var bra fra før, men nå er samholdet i laget enda bedre. Laget har jo også fått med seg Gothia Cup i sommer, selv om det ikke gikk så langt der. Nå går vi inn i en ny fotballsesong med mange gode minner fra i sommer og stor tro på oss selv, sier Ida.

Som i skrivende stund koser seg på restaurant med resten av laget, trenere og foreldre.

Les også: Noen fordeler med å bo hjemme under cupen...

Finale lørdag

Fredag kveld vant også Lyns Jenter 15/16 år semifinalen mot KFUM - 2-0, scorere Jenny Røsholm Olsen og Hedda Foslie. I finalen lørdag - klokken 13.40 - ventet danske Ballerup-Skovlunde - les sak før semifinalen her. Men danskene vant 1-0 over Lyns Jenter 15/16 år i finalen.

Resultater B-sluttspillet for Jenter 14 år:

  • 1/16 KFUM-KAM. OSLO - Lyn - 0 - 3
  • 1/8 Lindås IL - Lyn - 0 - 5
  • 1/4 Lyn 2 - Helgerød/GøIF - 3 - 0
  • 1/2 Lambertseter - Lyn 2 - 1 - 2
  • Finale Fyllingsdalen - Lyn 2 1 - 2

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

1

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...