Nordre Aker Budstikke

Bruktmarked for ballkjoler:

Vil dra elevene ned på jorden igjen: – Har brukt 8000 kroner for én kveld

Illustrasjonsfoto: Stacey Kennedy/kennedyfotos
(Pixabay)

Skoleball kan koste dyrt, men slik trenger det ikke å være. Til uka arrangeres bruktmarked for både kjoler og dresser for å redusere kjøpepresset.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2019 kl 21:15

NORDBERG: 30. januar skal Nordberg skole arrangere vinterball for 10. klassingene.

– Vi ønsker å legge til rette for gjenbruk i anledning vinterballet i januar. Vi ber om at alle som ønsker å bidra med kjoler og/eller dresser, som kan doneres eller selges, støtter opp om dette initiativet, sier FAU-medlem - Foreldrenes Arbeidsutvalg - ved Nordberg skole, Line Fiskerstrand Blekeli.

10. desember

Bruktmarkedet skjer 10. desember fra klokken 16.00 - 19.00 på Glasshuset i tilknytning til skolen og kjoler og dresser kan leveres inn inntil 9. desember klokken 16.00, på samme sted.

Man kan også møte opp direkte den 10. desember, og det oppfordres til å huske kleshenger (!).

Illustrasjonsfoto/Luka Brajkovich (Unsplash)

Kjøpepress

Blekeli Fiskerstrand er klar på hvorfor FAU nå drar i gang bruktmarked i anledning ballet:

– Vi ønsker mindre kjøpepress, fremme gjenbruk. Og så vil vi dra elevene ned på jorden igjen, fra for eksempel å bruke 8000 kroner på en ballkjole for én kveld.

Ikke limousin, men styling-salong

Fra informasjonsskrivet skolen har sendt ut står det blant annet også følgende:

– Som tidligere år er ikke limousin eller lignende tillatt...Har ikke din ungdom en kjole eller dress håper vi at vi har noe å låne bort - alle skal føle seg fine og pynta. På ettermiddagen før ballet arrangerer noen lærere styling-salong på skolen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...