Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Videre til semifinalen!

Lyns jenter-04 videre til kvartfinalen i Adidas Cup. Bak fra venstre: Malin, Eline, Julie, Frida, Iben G, Maja, Marie, Dina, og keeper Ellen. Foran fra venstre: trener Elise, Lisa, Iben P, Minda, Ida, Hanna, og Martine. Foto: DAG STANDAL

Glade Lyn-jenter 13 år gjorde jobben på Kringsjå. – En skikkelig lagseier, sier trener Elise Rikardsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2017 kl 21:13

KRINGSJÅ: Spennende kamp i Adidas Cup for Lyns 04-jenter, i kvartfinalen lørdag. Sola skinner og bra oppmøte på tribunen, både fra Lyn-supportere og Lillehammer-supportere.

Ledelse til pause

For det var Lillehammer som kom på besøk til Kringsjå lørdag, og jentene fra OL-byen var farlig frempå utover i kampen. Likevel, Lyns Hannah Vik på topp gjorde jobben, og putta to mål i første omgang. Det betyr at Lyn-jentene kunne gå til pause med en grei ledelse.

Hannah Vik tok en dobbel på Kringsjå i åttendedelsfinalen i Adidas Cup. Foto: DAG STANDAL

Redusering

I andre omgang var Lillehammer nære på fra start, og fikk også en redusering. 2-1 til Kringsjåjentene.

Resultatet i en jevnspilt kamp holdt seg til dommeren blåste av fløyta, og jentene fra Kringsjå er videre i kvartfinalen i Adidas Cup for jenter 13 år.

Semifinale

Lyn er dermed videre til semifinale på Gjøvik hvor både semifinale og finale spilles helgen 23-24 september.

– Vi møtte et veldig godt Lillehammerlag, men jeg synes at Lyn hadde bra kontroll mesteparten av kampen, sier Lyn-kaptein Ida Etholm Svangtun.

– Skikkelig lagseier

Treneren var selvsagt veldig fornøyd med seier og videre i cupen.

– Jeg er godt fornyd med eget lag, og synes jentene viser gode ferdigheter og bra mental styrke i andre omgang. En skikkelig lagseier, sier Lyn-trener Elise Rikardsen.


LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...