Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

VIF-flagg på Skeid-kamp: – Riktig så utrivelig!

Dette er Nordre Åsen- finn en feil? Foto: PRIVAT

Det er sterke reaksjoner på blant annet VIF-vimpler på Nordre Åsen, søndag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE ÅSEN: I forkant av seriekampen mellom Skeid og KFUM søndag på Nordre Åsen, som endte med tap for hjemmelaget på overtid, ble det også arrangert All Star-kamp der gamle Skeid-helter møtte Vålerenga.

Også med link til søndagskveldens kamp på Ullevaal, mellom Vålerenga og Strømsgodset i Eliteserien.

Supporter-reaksjoner

Bilde over, med tittel "Riktig så utrivelig", har blitt kommentert av Skeid-supporterne.

«Man skal ha respekt for den innsatsen som mange legger ned for å skape en fin ramme rundt Skeids kamper. Samtidig skal man ha respekt for fotballkulturen hos dem som bryr seg aller mest om Skeid – supporterne – de som puster og lever Skeid.»

«Det er ekstremt viktig å ikke undervurdere grasrota i klubben. Dette er selvsagt alt annet enn «svært bra for relasjonsbygging i klubben». Det er det motsatte. Dette er ødeleggende for relasjonsbygging i klubben. Det viser jo kommentarfeltet her helt tydelig,» kommenteres det.

En annen kommenterer følgende:

«Første jeg fikk se når jeg nærma meg nå i dag. VIF-vimpler. Hva f..... er dette? Og før kampen masse PR for VIF - Godset. Hvis dere vil ha folk på kamper i framtida, slutt med denne horinga!»

Vedkommende ber om en beklagelse.

Klubben: Ingen konkurrent

Det spørs vel om kommer, for i et åpent brev på Skeids nettsider, forsvarer Ering-Geir Iversen, styreleder i Skeid Fotball, arrangementets form.

– Søndagens direktesendte tv-kamp ville ikke blitt noe av, dersom Skeid ikke klarte å bygge en bro inn til Eliteseriekampen på Ullevaal senere på kvelden. I samarbeid med Eurosport var derfor kampens ramme «Sammen for fotballen» med fokus på å løfte Oslo-fotballen som helhet, skriver han.

– VIF stilte også med blant annet sin største profil, Ghayas Zahid på øvre bane, og de delte ut gratis billetter til kampen senere på kvelden. De hadde derfor stand på øvre bane.

Han viser også til hovedsponsor OBOS.

– (…)er en viktig aktør i nesten alle større klubber i Oslo, og som mange registrerte - de la igjen veldig mye penger i arrangementet for at vi skulle få en flott ramme til gårsdagens kamp.

I tillegg til at Skeid spiller på nivå 3 og at VIF ikke er noen konkurrent for Skeid.

– Samtidig må de som ordner leker og gratis is til barna, møte tidlig på morgenen, plukke søppel og legge forholdene til rette for at over 1.000 tilskuere fikk en flott ramme for kampen. Jeg tror disse ildsjelene er glad for all hjelp de kan få, selv om dette også er fra VIF.

Leder for Skeidoksene, Jonny Olsen. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Oksene: Ikke greit å selge sjela

Skeidoksene fastholder mandag kveld «dyp skuffelse over fokuset» Vålerenga fikk før kampen mellom Skeid og KFUM.

– Vi registrerer også at Skeid har lagt ut et åpent brev på skeid.no hvor de forteller mer om sine hensikter. Vi opplever dette som bortforklaring. Hvis det er slik at det ikke hadde blitt noen TV-kamp hvis man ikke hadde «bygget en bro» inn mot Vålerengas kamp, så burde man kanskje vurdert om det skulle vært en TV-kamp i det hele tatt, skriver Oksene.

Skeidoksene mener VIF alltid vil være en konkurrent for Skeid.

– Samarbeid? OK, vi forstår at det kan diskuteres. Men vi må være veldig forsiktig så man ikke begynner å tulle med klubbens sjel. Man skal ikke samarbeide for enhver pris, og man skal ikke selge sjela si.

Les hele uttalelsen her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...