Nordre Aker Budstikke

Vil bruke 13,5 millioner på å beholde NAV-kontoret her

Gullhaugveien 7: Trolig blir NAV-kontoret her frem til 2025. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Bydelsutvalget anbefaler å forlenge leieavtalen i Gullhaugveien 7, slik at NAV-kontoret kan bli her til 2025.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2018 kl 12:50

NYDALEN: Bydelens eksisterende avtale med Aberdeen om leie av Gullhaugveien 7 utløper 31. januar 2020.

Lokalene benyttes av NAV sosialtjenesten i Nordre Aker, som er samlokalisert med NAV Oslo (den statlige delen). Bydelens sosialtjeneste leier 4. etasje mens NAV Oslo leier 5. etasje. Publikumsmottaket i 3. etasje leies i felleskap.

I henhold til leieavtalen er det en frist for å utøve opsjon på forlengelse 18 måneder i forveien, skriver Bydel Nordre Aker. Leieforholdet kan forlenges i fem år på vilkårene som ligger i den nåværende avtalen, med unntak av leiepris, som må reforhandles.

«Både bydelen og NAV Oslo vurderer det som hensiktsmessig å benytte muligheten på å forlenge leieforholdet i ytterligere 5 år med bakgrunn i at nåværende lokaler er hensiktsmessige i forhold til lokalisering, størrelse og innretning. Det er også nylig gjort ombygninger/tilpasninger i kontorets publikumsmottak,» skriver bydelen i saksfremstillingen til bydelsutvalget.

Publikumsmottaket ligger i 3. etasje, med direkteadkomst fra Sandakerveien. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)


Det er fremforhandlet en leiepris, eksklusive fellesutgifter, på 2.691.000 kroner per år i avtaleperioden. Det gir en kvadratmeterpris på 1900 kroner, som er litt høyere enn i den eksisterende avtalen som tilsvarer 1858 kroner. Det påpekes av gjennomsnittlig leiepris pr. kvm. sentralt i Nydalen ligger på ca, 2050 kroner pr. kvm.

Bydelsutvalget vedtok 13. september å anbefale å forlenge leieavtalen. Det er byråd for eldre, helse og arbeid som har myndighet til å inngå leieavtaler i denne størrelsesorden, og saken vil derfor oversendes byrådsavdelingen for videre behandling og vedtak - med positiv innstilling fra Nordre Aker.

I februar i år vedtok bydelsutvalget å forlenge leieavtalen med Avantor for Nydalsveien 21, med ti ny år. Det er der blant annet bydelsadministrasjonen og helsestasjonen holder til. Leieavtalen for bygget på 4404 kvadratmeter, koster bydelen 8 millioner kroner i året.

Bydelen benytter hele bygget i Nydalsveien 21, og flytter i disse dager flere ansatte inn i kontorene. Det er per i dag ikke ledige lokaler i bygget, opplyste Bydelsdirektør i BU-møtet, og man ser nå på muligheten for å ta i bruk et lite brukt kantineareal i 5. etasje som kontorlandskap.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...