Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vil endre skolegrensene igjen

Høsten 2014 kan det hende førsteklassingen din får en helt annen skolevei enn du tror.

NYE SKOLEGRENSER: Har du et barn som skal begynne på skolen høsten 2014? Da kan det hende at det får en annen skolevei enn forventet. Foto: Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen

22 skoler berøres når Utdanningsetaten nok en gang foreslår å endre inntaksområdene i Oslo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.10.2013 kl 13:01

OSLO: Elevveksten i hovedstaden er stor, og for å få plass til alle førsteklassingene høsten 2014 har Utdanningsetaten nå lagt frem et forslag der de justerer dagens skolegrenser.

LES OGSÅ: Nye Løren skole vil ikke gi fra seg navnet sitt

22 av 103 skoler

Endringene angår 22 av 103 osloskoler. (se faktaboks).

Endringene skal være tilpasset barnetallet i de ulike områdene, og være basert på langsiktige elevtallsprognoser, trafikkforhold, boområder og vedtatt skoleutbygging.

LES OGSÅ: Det hjalp å klage, lillebror får gå på samme skole som storesøster

Frist 1. november

Siden innskriving av neste års førsteklassinger skjer nå i desember, må inntaksområdene være klare allerede i løpet av november i år.

Forslaget ble sendt ut på høring 11. oktober, og høringsfrist er satt til 1. november.

Detaljer om hvordan skolegrensene I Oslo foreslås endret fra høsten 2014 finner du her på Utdanningsetatens nettsider.

LES OGSÅ:

Erna Solberg åpnet splitter nye Kuben skole

Alene på skoleveien

Nå skal Godlia skole utvides

Supert med ny superkube på Trasop skole

Klemetsrud skole har fått nytt uteområde

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...