Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vil flytte legekontoret hit

Vinkelveien 7 på Tåsen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

– Bydel Nordre Aker ønsker legekontor tilknyttet området også i framtiden av hensyn til lokalbefolkningen og de mange beboere bydelen har ansvar for i nærområdet, skriver bydelsdirektøren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2016 kl 08:11

ULLEVÅL: I våres fortalte Nordre Aker Budstikke om Tåsen Helsehus - tidligere Tåsen sykehjem - som skal rives. Og bygges opp på nytt - les hele saken her.

Helsehuset har adresse Pastor Fangens vei på Tåsen.

Det har også vært snakk om at Tåsen Helsehus-beboere i byggeperioden skulle flyttes til Ullern - les hele saken her.

Vinkelveien

Men i brev denne måneden til legekontoret, som per i dag holder til i samme lokaler som Tåsen Helsehus, skriver bydelsdirektør Øyvind Skjønning Henriksen om at det kan bli nye lokaler for blant annet legekontoret i Vinkelveien.

LES OGSÅ: Disse tre er klare for finalen til Årets medmenneske og ildsjel i Nordre Aker - gå inn og stem!

– Det vises til dialog over tid hva angår å sikre Berg legekontor nye lokaler i størrelsesorden ca. 150 kvm i forbindelse med at Tåsen helsehus skal rives i overgangen 2017 - 18, og nytt sykehjem bygges.

Videre at bydel Nordre Aker ønsker legekontor tilknyttet området også i framtiden både av hensyn til lokalbefolkningen men også av hensyn til de mange beboere bydelen har ansvar for i nærområdet.

Modernisering og ombygging

– I 2017 vil gårdeier Omsorgsbygg Oslo KF foreta modernisering og ombygging til leiligheter i Vinkelveien 7 for slik å kunne innpasse beboere fra Pastor Fangens vei 28, Østhellinga 3 og Vinkelveien 7c, skriver bydelsdirektøren videre.

Etter dette vil det fortsatt være ubenyttete areal som bydelen ser seg tjent med å leie.

– Bydel Nordre Aker vil i den forbindelse legg til rette for at Berg legekontor kan leie areal i Vinkelveien 7. Bydelen vil deretter avklare egne interesser i bruk av eventuelt restareal.

Byggestart april - mai 2017

Og at det forventes ut fra den framdrift som er lagt at detaljer omkring arealbruk, fordeling og innpass vil være avklart i dialog med involverte parter før byggestart i april – mai 2017.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...