Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vil ha deg med Elvelangs

KompaniUT- åpningsforestilling i badekulpen i Nydalen. Foto: ELIN OSJORD

– Det er plass til flere innslag både fra profesjonelle kunstnere og artister, frivillige organisasjoner som kor og orkestre, dans og musikk, skoler og barnehager, inviterer Liv Husby, i kulturavdelingen i Nordre Aker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.06.2016 kl 08:23

NORDRE AKER: Planleggingen av årets Elvelangs i Fakkellys er nå i gang. Bydelene Nordre Aker, Sagene, Grünerløkka og Gamle Oslo samarbeider om arrangementet som er støttet av Oslo Kommune.

LES OGSÅ: Er Viktor den nye Nerdrum - se hva 13-åringen har tegnet!

17. gang

– Tusenvis av fakler tennes langs Akerselva fra Frysja til Vaterland, elektrisk turveibelysning slukkes og underveis får publikum oppleve ulike kunstneriske innslag både fra frivillige og profesjonelle, sier Liv Husby, enhetsleder for kultur i bydel Nordre Aker.

Høst, lysinstallasjon av ungdom på Trikkehallen. Foto: ERIK ØSTLYNGEN

LES OGSÅ: OverOslo 2016 i gang, les de første anmeldelsene her.

Det er i år 17. gang at bydelene langs elva arrangerer Elvelangs i Fakkellys. Arrangementet samler rundt 30- 40 000 mennesker som går hele eller deler av løypa.

Plass til flere

– I Nordre Aker har vi fortsatt plass til flere innslag- både fra profesjonelle kunstnere og artister, og fra frivillige organisasjoner som kor og orkestre, dans og musikk, skoler og barnehager og gjerne lysinstallasjoner eller lyssetting i ulike former. Vi hjelper med tilrettelegging og løsninger, sier Husby videre.

LES OGSÅ: Astrid (27) har en alvorlig diagnose, men likevel positiv: – Fremtiden er jo usikker for oss alle!

Lysende paraplyer fra kulturbyrået Mesen. Foto: ERIK ØSTLYNGEN

Hvordan

Du kan registrere ditt innslag på www.elvelangs.no, husk å melde deg på i Nordre Aker, så tar bydelen kontakt. Eller sende en mail til liv.husby@bna.oslo.kommune.no.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...