Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Vil ha grønne lunger i Nydalen

Norunn Krokeide og MDG ønsker en park i Nydalen. Her er Tomten i Sandakerveien 113-119, hvor mindretallet i Sagene bydelsutvalg heller vil anlegge park enn boliger. Foto: Privat / Karl A. Kjelstrup

KOMMENTAR: Mangelen på grøntarealer i Nydalen-området er slående. Dersom man ønsker seg en pause og litt frisk luft, er det stort sett eksos og asfalt som er tilbudet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.12.2017 kl 11:30

Det ble i høst fremmet et forslag i bydelsutvalget i Sagene om at de skulle gå inn for en stor park i Sandakerveien 113-119, som ligger mellom Storo og Nydalen t-banestasjon. Forslaget fikk ikke flertall ettersom Høyre og Arbeiderpartiet stemte mot.

LES OGSÅ: Slik er Avantors boligplaner for Sandakerveien 113-119

Dette mener vi i Miljøpartiet De Grønne er veldig synd, ettersom en grønn lunge sårt trengs i området mellom Storo og Nydalen.

Mangelen på grøntarealer i Nydalen-området er slående. Dersom man ønsker seg en pause og litt frisk luft, er det stort sett eksos og asfalt som er tilbudet. Selv går jeg gjennom området nesten hver dag, og det slår meg hvilken forskjell en stor park ville gjort for både lufta og nærmiljøet.

Området rundt Storo og Nydalen er tett bebodd. Det er bare rett og rimelig at beboerne i dette området skal ha tilgang på en grønn lunge og et sted hvor man kan drive med aktiviteter. En stor park hadde vært ideelt. De Grønne mener at grønne og levende lokalmiljøer er viktig for å ta vare på lokalsamfunnet. For å skape grønne lokalmiljøer trenger vi naturligvis flere grøntarealer.


Norunn Krokeide
Fylkessekretær Oslo Grønn Ungdom
og styremedlem i Nordre Aker MDG

LES MER OM PARK I NYDALEN:

Sandakerveien 113-119: Boliger vant med én stemme, mot park

Rødt: «Stor grønn park i Nydalen. Fernanda Nissen Park?»

Venstre: «Ja, Nydalen trenger en park»


«Mitt hjerte banker for Nydalen! – Det var mer lys og luft her før»

Delta i debatten? Send ditt innlegg til debatt@nab.no!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...