Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vil ha Lyns hjemmebane her i 2017

Lyns A-lag fra kampens hete ved tidligere anledning. Foto: LARS OPSTAD

Nå har styret avgjort hvilken kamparena som er best for Kringsjåklubben, og jobber med å få tak i ny trener.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.11.2016 kl 12:03

KRINGSJÅ: Det er Lyn som selv melder dette på sine nettsider onsdag. A-laget for herrer vant sin avdeling i 3. divisjon denne sesongen.

LES MER: Kom seg gjennom sesongen fra «helvete»

Beste arena

«Styret i LYN Toppfotball har på styremøtet 29. november behandlet spørsmålet om hvilken arena som er den beste for LYN å spille sine hjemmekamper i 2017. Alternativene har vært Bislett eller Kringsjås nye kunstgressbane» skriver klubben, som fortsetter:

«LYN Toppfotball har falt ned på Bislett som arena også for 2017. Styret har i den sammenheng bedt administrasjonen å forhandle fram en ny avtale for 2017 som sikrer LYN forutsigbarhet og best mulig forhold på Bislett.»

Ny trener

Mikal "Mikkis" Aaserud har sammen med Tresor Egholm ledet Lyn til førsteplass i 3. divisjon 2016. Nå gir de seg. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

I forrige uke ble det klart at Mikal Aaserud og Tresor Egholm takker for seg i trenerjobben for Lyns A-lag herrer.

«Avslutningsvis vil vi legge til at det er stor fokus på å ansette ny hovedtrener med trenerteam for klubben og å signere kontrakter for spillere for neste års sesong. Vi ser med positive øyne på veien videre og vil komme med nyheter så snart dette er på plass», skriver klubben.

Les hele saken her.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...