Nordre Aker Budstikke

Åpner nytt serveringssted:

Vil ha tak i sultne shoppere

Deleier og daglig leder hos DIGG Gaute Bakke foran Storosenteret og hvor pizzarestauranten kommer. Foto: Tiril Haga

1. desember åpner ny pizzarestaurant på Storo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2020 kl 20:40

STORO: – Dette blir kjempestas, sier Gaute Bakke (29), deleier og daglig leder i pizzakjeden DIGG, som åpnet første restaurant i Oslo i september, på Grünerløkka.

Nå gleder eierne seg til å åpne den andre restauranten i på Storo.

– Storo er et veldig interessant område i god vekst. Det er veldig mange kunder på Storo-senteret, og som vi håper og tror at vil sette pris på produktet vårt. Vi vil gjerne ha tak i sultne shoppere. Og så er det BI rett i nærheten med veldig mange studenter, sier Bakke.

Det er rundt 30 sitteplasser inn. Bakke vil gjerne ha med at hos DIGG så kan du i tillegg til å bestille pizzaer fra menyen, komponere din egen pizza.

Samarbeid med tidligere landslagskokk

– Tanken er at man skal få en kvalitetspizza raskt og rimelig, sier han.


Bakke legger til at de har samarbeidet med den tidligere landslagskokken Adam Bjerck, som også står bak konseptet Adams Matkasse. Bjerck skal også ifølge Bakke ha bidratt med å få frem de forskjellige smakene på pizzaene.

- DIGG på Grünerløkka har startet veldig bra, så vi satser på at det blir vel så bra på Storo.

Han kan også legge til at det satses på at skjenkebevilling vil være på plass på nyåret.

Etter planen skal det også åpnes en DIGG i Torggata.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...