Nordre Aker Budstikke

Vil leie ut elsykler på Kjelsås

Peder Hammer har planen klar, han skal leie ut elsykler og også tilby guidede elsykkelturer i marka, her ved Maridalsvannet.

– Planen er også å tilby guidede turer med elektrisk sykkel i Oslomarka, sier Peder Hammer, som etablerer uteleie av elsykler på Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2020 kl 13:47

KJELSÅS: Han vil ta oss med på eventyr i marka - med elsykkel, Peder Hammer, etablereren av Offroad E-bike Adventure.

– Om kort tid er vi operative i lokaler ved Rønningen Folkehøgskole, men vi leier ut allerede nå fra Carl Berner-området. Vi leier ut elektriske terrengsykler for turer og opplevelser i Oslomarka, sier Hammer.

– Fra 1. mai 2019 ble det lov å bruke elsykkel også i Oslomarka. Oslo er i en unik posisjon som hovedstad, med norsk natur 15 minutter fra sentrum og et stort nettverk av stier å ferdes på. Med elektrisk terrengsykkel kan du oppleve Oslomarka på en svært morsom måte. Dette blir et tilbud til alle, uansett ferdighetsnivå og fysiske forutsetninger.

Hammer har mer på gang:

– Planen er også å tilby guidede turer med elektrisk sykkel i Oslomarka.


Prisene for å leie en elsykkel en hel dag er på 650 kroner, for fire timer er prisen 400 kroner:

– Batteriene skal holde for en dag i marka, understreker Hammer.

Nettstedet sykkelen.no omtaler også Peder Hammers utleie av elsykler:

«Han har drevet utleie av elektriske terrengsykler i Oslo siden høsten 2019. Peder jobber med ski vinterstid og holder derfor sykkelutleien stengt under skisesongen. Offroad E-bike Adventure er nå i ferd med å etablere seg i Rønningen Folkehøyskoles lokaler.»

«Når han endelig fikk tak i en sykkel som han kunne låne med seg ut i marka, ble han fort overbevist om at dette var en god aktivitet som flere kunne ha nytte av. Han valgte derfor å kjøpe to elektriske terrengsykler for utleie. Syklene var utleid flere ganger i 2019. Han øker satsningen for 2020 og har nå seks sykler til utleie. For de som ikke sykler mye kan det være billigere og enklere å leie en sykkel enn å eie.»


Rønningen fungerer som hostel om sommeren:

– Vi har inngått et samarbeid med Offroad E-bike adventure med Peder Hammer som gründer. Det vil bli et spennende tilbud som vil bli by på fantastiske naturopplevelser for våre sommergjester - samt actionfylte opplevelser for våre idrettslinjer på folkehøgskolen. Vi ser frem til full fart i sommer, jeg tror folk har mye innestengt energi som bør slippes løs i Nordmarka i sommer, sier Ole Sørnes Askvik, hostel-sjef ved Rønningen.

Her kan du lese mer om det elektriske offroad-eventyret.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...