ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Vil leie ut elsykler på Kjelsås

Peder Hammer har planen klar, han skal leie ut elsykler og også tilby guidede elsykkelturer i marka, her ved Maridalsvannet.

– Planen er også å tilby guidede turer med elektrisk sykkel i Oslomarka, sier Peder Hammer, som etablerer uteleie av elsykler på Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2020 kl 13:47

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

KJELSÅS: Han vil ta oss med på eventyr i marka - med elsykkel, Peder Hammer, etablereren av Offroad E-bike Adventure.

– Om kort tid er vi operative i lokaler ved Rønningen Folkehøgskole, men vi leier ut allerede nå fra Carl Berner-området. Vi leier ut elektriske terrengsykler for turer og opplevelser i Oslomarka, sier Hammer.

– Fra 1. mai 2019 ble det lov å bruke elsykkel også i Oslomarka. Oslo er i en unik posisjon som hovedstad, med norsk natur 15 minutter fra sentrum og et stort nettverk av stier å ferdes på. Med elektrisk terrengsykkel kan du oppleve Oslomarka på en svært morsom måte. Dette blir et tilbud til alle, uansett ferdighetsnivå og fysiske forutsetninger.

Hammer har mer på gang:

– Planen er også å tilby guidede turer med elektrisk sykkel i Oslomarka.

ANNONSE

Prisene for å leie en elsykkel en hel dag er på 650 kroner, for fire timer er prisen 400 kroner:

– Batteriene skal holde for en dag i marka, understreker Hammer.

Nettstedet sykkelen.no omtaler også Peder Hammers utleie av elsykler:

«Han har drevet utleie av elektriske terrengsykler i Oslo siden høsten 2019. Peder jobber med ski vinterstid og holder derfor sykkelutleien stengt under skisesongen. Offroad E-bike Adventure er nå i ferd med å etablere seg i Rønningen Folkehøyskoles lokaler.»

«Når han endelig fikk tak i en sykkel som han kunne låne med seg ut i marka, ble han fort overbevist om at dette var en god aktivitet som flere kunne ha nytte av. Han valgte derfor å kjøpe to elektriske terrengsykler for utleie. Syklene var utleid flere ganger i 2019. Han øker satsningen for 2020 og har nå seks sykler til utleie. For de som ikke sykler mye kan det være billigere og enklere å leie en sykkel enn å eie.»

ANNONSE

Rønningen fungerer som hostel om sommeren:

– Vi har inngått et samarbeid med Offroad E-bike adventure med Peder Hammer som gründer. Det vil bli et spennende tilbud som vil bli by på fantastiske naturopplevelser for våre sommergjester - samt actionfylte opplevelser for våre idrettslinjer på folkehøgskolen. Vi ser frem til full fart i sommer, jeg tror folk har mye innestengt energi som bør slippes løs i Nordmarka i sommer, sier Ole Sørnes Askvik, hostel-sjef ved Rønningen.

Her kan du lese mer om det elektriske offroad-eventyret.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE