Nordre Aker Budstikke

Vil sette treningsrekord i nabolaget - ute!

Dette bildet er fra tidligere utetrening med spreke damer, i regi av Astrid Moe Eikrem, på Kjelsås. Neste søndag er det bånn gass på Myrerjordet. Foto: HEILE DEG

– Trening ute er lett tilgjengelig, ukomplisert, variert og gir flotte opplevelser i frisk luft, inviterer Astrid Moe Eikrem og Marit Endresen til gratis utetrening neste søndag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.10.2018 kl 11:38

KJELSÅS: – Vi vil inspirere flest mulig til utetrening året rundt, utetrening er bra for folkehelsa. Trening ute er lett tilgjengelig, ukomplisert, variert og gir flotte opplevelser ute i frisk luft, oppfordrer Astrid Moe Eikrem.

Sammen med Marit Endresen arrangerer hun kanskje den største utetreningen på mosjonistnivå, som noen gang har vært i nabolaget?

Myrerjordet

For det er på Myrerjordet det skal skje, søndag 14. oktober klokken 16.00 - her kan du melde din interesse - for alle.

Damene driver fra før av hver sin treningsvirksomhet, selvsagt ute, Astrid har også lenge vært treningsspaltist i Nordre Aker Budstikke. Les noen av innleggene hennes nedenfor.

– Vi tror veldig på utetrening, og det skal være enkel trening, morsom trening og ikke minst sosialt. Trening ute gir mange helsegevinster, understreker Astrid og ramser opp mindre stress, bedre psykisk helse og ikke minst blir du sprek da!

Rekord?

Nå er det vel aldri notert noen utetreningsrekord på Grefsen og Kjelsås tidligere, i hvert fall ikke som lokalavisa har klart å spor opp. Men kanskje starter damene opp en ny rekordtrend neste søndag.

– Vi håper mange har lyst å bli med å trene neste søndag. Mange har meldt sin interesse, kanskje vi setter treningsrekord ute - i nabolaget? oppfordrer de spreke damene.

Astrids treningsspalte:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...