Nordre Aker Budstikke

Vil vite mer om fremdriften

Brua er nå stengt, over Brekkedammen og fossen, og alternativ rute er skiltet ned til høyre mot Kjelsåsveien. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

«Nå når broen er stengt må vi gå til broen nedenfor. Dette kan synes «helt greit» for en som ikke bor her, men gir en helt annen situasjon sikkerhetsmessig.»

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2019 kl 09:45

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har tidligere omtalt brua over Brekkedammen og Akerselva, som nå utbedres. Brua er derfor stengt for ferdsel. I den anledning kom det en mail til Nordre Aker Budstikke forrige uke:

«Vi som bor ved Brekke og Frysja, og tilhører Kjelsås skolekrets ønsker raskere fremdrift og mer informasjon vedrørende reparasjoner på gangbroen over fossen ved Brekkedammen. Dette er vår tryggeste skole- og barnehagevei. Nå når broen er stengt må vi gå til broen nedenfor. Dette kan synes «helt greit» for en som ikke bor her, men gir en helt annen situasjon sikkerhetsmessig. På denne ruten løper ungene rett ut i et område i Kjelsåsveien der det skjer svært mye trafikalt på en gang...», skriver mor og ramser opp blant annet bussholdeplass, butikksenter og Frysja 33 som ligger ved Kjelsåsveien.

Mer info?

Hun legger også til at det nå er mer trafikk i Kjelsåsveien, da Grefsenveien er under oppgradering. Det er derfor et ønske om fortgang i utbedringen av brua over Brekkedammen, og ikke minst ønske om mer informasjon om fremdrift.

Bymiljøetaten svarer nå følgende:

– Planen var opprinnelig å skifte dekket. Da vi fjernet dette ble det oppdaget mye rust i bærekonstruksjonen, og vi jobber nå med å prosjektere en løsning som gjør at man kan beholde mest mulig av dagens stålkonstruksjon, i følge pressekontakt Monica Thorud Olsen i Bymiljøetaten, og at det Bymiljøetaten regner med å kunne gi en mer detaljert fremdriftsplan om brua, inneværende uke.


LES OGSÅ: – Fotgjengere henvist til en bratt gangvei som er som en skøytebane!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...