Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ville gladelig sitte i fengsel for å kunne skade

Mannen ble i Oslo tingrett dømt til 30 dagers fengsel. Foto: Illustrasjonsfoto

En 58-åring fra Nordre Aker sa han gjerne gikk i fengsel dersom han fikk skade en annen person. Og han fikk ihvertfall sone.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2016 kl 16:01

NORDRE AKER: 58-åringen fra vår bydel har ikke oppført seg så veldig pent. I Oslo sentrum 7.februar. Der uttalte han til en annen mann at han "gladelig ville sone 3,5 års fengsel for å ta deg".

Torsdag denne uken var han i Oslo tingrett tiltalt for flere andre forhold.

LES OGSÅ: Det ble en dyr busstur

Senere på kvelden, på Nationaltheatret t-banestasjon fortsatte han med den dårlige oppførselen. Han stod ved perrongen og tigget etter penger. Da dette er en sone hvor tigging er forbudt ble han bedt om å forlate området. Det nektet han og satte seg til motverge.

Da to vektere forsøkte å holde ham igjen hostet 58-åringen ham i ansiktet. Den andre vekteren ble forsøkt sparket i beinet.

På samme stedet forsøkte han også å slå til en kvinne. Heldigvis for henne så traff han ikke med slaget.

LES OGSÅ: Griset ned vogner

58-åringen stod også tiltalt for å forsøke å hindre en offentlig tjenestemann. I april ifjor ble han stoppet av politiet.

De mistenkte ham for å ha narkotika på seg. Da de førsøkte å ransake ham slo han seg vrang. Han knyttet hendene sine, slik at politibetjentene ikke kunne se hva han hadde i hendene. Deretter ble han innbrakt.

Da han skulle settes på glattcelle kastet han buksa og sokkene etter en av politibetjentene.

I retten ble det påpekt at både bukse og sokker var svært skitne.

Han ble dømt for alle forholdene og må sone 30 dager i fengsel.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

" target="_blank">Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...