Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vinn billetter til OverOslo 2015

Briskeby spiller på OverOslo fredag 19. juni. Foto: Foto: Bjørn Opsahl

Festivalen på Grefsenkollen fyller fem år, og feirer med stjernespekket program. Fem vinnere kan nå få to billetter hver til festivalen!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.01.2015 kl 15:31

GREFSENKOLLEN: - Mange sier til oss at OverOslo er blitt en ny sommertradisjon, en happening man deler med gode venner, før sommerferien setter inn, sier festivalsjef Thorkild Gundersen.

Han er klar for fest på Grefsenkollen 17.-20. juni 2015.

- OverOslo har et lite jubiluem, vi feirer fem år til sommeren. Vi har vokst siden starten av 2011, men nå blir vi ikke større. En kapasitet på 4000 er maks for å ivareta komforten, som vi mener er veldig viktig. Vi skal ha korte køer og god plass. Det er viktig for opplevelsen, sier Gundersen.

Skandinavisk profil

Han forteller at festivalen er tydelig på egen profil.

- Som en liten arena vil vi aldri kunne hente verdensstjerner, derfor satser vi på gode, skandinaviske artister. Noe vi mener tre 2015-bookinger er et klart bevis på; Kim Larsen fra Danmark, Lars Winnerbäck og First Aid Kit fra Sverige, Briskeby og Katzenjammer fra Norge. First Aid Kit er spesielt morsomt, de har vi forsøkt få i tre år. Endelig lyktes vi. De er nå et stort, internasjonalt band, og det er ikke så ofte de spiller i Norge lenger. I desember spilte de i Operaen, og det ble raskt utsolgt, sier Gundersen.

Og ennå kommer flere artister til programmet over nyttår. OverOslo har opplevd stort trykk på billettsalget, og allerede er festivaldagen 18. juni, som foreløpig har Kim Larsen, Bo Kaspers Orkester og 10CC på plakaten, nesten utsolg.

Vinn billetter ved å delta i skjemaet under!

Laster inn ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...