Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vinner av Spellemannsprisen er fra Korsvoll

Frank Michaelsen - fra bandet The Switch, som vant Spellemannsprisen 2016 - her fra Øya-festivalen. Foto: ELLEN LUND

Og om ikke lenge har bandet The Switch konsert i nabobydelen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2017 kl 12:19

KORSVOLL:Gratulerer til The Switch med Spellemannsprisen 2016, i kategorien Indie, for den nye plata The Switch Album. Og i det bandet er også gitarist Frank Michaelsen med, og som har bodd mange år på Korsvoll. Og hvor fortsatt familien bor.

The Switch - fra venstre Tore Flatjord, Arthur Piene, Espen Kregnes, Thomas Sagbråten, Filip Roshauw, og Frank Michaelsen. Peter Vollset representert ved Torshov-oksen. Foto: THE SWITCH

The Switch

Men hvem er de egentlig, bandet som også har medlemmer fra Bydel Sagene og Torshov? Til og med med Torshovoksen på platecoveret, og som nevnt dro i land ikke mindre enn Spellemannsprisen for kort tid siden?

– Musikken vår befinner hovedsakelig i landskapet gitarpop, men tar tidvis turen ut i andre sfærer. Noe som var tilfellet med albumet «B for the Beast» som kom i 2015. Prog-pop kaller vi vel denne. Spesielt for platen er det at låtene bærer en felles fortelling, noe som bringer oss til Torshov, utdyper Frank.

Coveret

Og blant annet har bandets tekstforfatter Peter Vollset vokst opp på Torshov.

– På omslaget til platen ser man en stilisert gjengivelse av Torshovoksen. Det er her bandets tekstforfatter Peter Vollset vokste opp og okse-fontenen er et viktig fysisk sted i skildringen som tekstene forteller.

– Dessuten ble planene om albumet først konkretisert i kjelleren på Soria Moria, på Magneten, forteller Frank videre.

Konsert

Og på tide med en konsert.

– Ja, på høy tid å fremføre albumet, i sin helhet!

7. april er du herved invitert - til Soria Moria i Vogtsgate.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...