Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Voldsløkka og Skeid

Byrådet går inn for å oppgradere Voldsløkka. Dette er gledelige nyheter for beboere i flere av Oslos bydeler. En av byens mest kjente "løkker" består...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.04.2006 kl 11:55

Byrådet går inn for å oppgradere Voldsløkka. Dette er gledelige nyheter for beboere i flere av Oslos bydeler.

En av byens mest kjente "løkker" består av 56 dekar og er tilholdssted for en rekke idrettsklubber fra bydel Nordre Aker. Området har ikke minst også en viktig funksjon som lek- og rekreasjonsareal for barn og voksne. Kultur- og idrettsetaten har sammen med blant annet Oslo idrettskrets, Oslo skate- og snowboard klubb, Skeid IL og Oslo Bedriftskrets laget et forslag til plan for Voldsløkka. Byrådet går inn for at Voldsløkka for fremtiden bevares til idrett og friluftsaktiviteter, og foreslår blant annet ny skatehall, at dagens idrettshall og garderobeanlegg rives, og at ny trippelhall bestående av tre håndballflater skal opp. Stadionanlegget - som også er hjemmebanen til Grefsen-klubben Skeid - skal utbedres, med kunstgressbane.

Selv om stadionanlegget på Voldsløkka rustes opp, blir klubbhuset og hovedtreningsbanen til Skeid liggende på Nordre Åsen - også på kunstgress "Skeidbanen".

– Nordre Åsen trenger avlastning. Derfor blir det flott hvis noen av Skeids topplag kan trene på Voldsløkka med kunstgress, sier Skeids fotball-leder Tarald Rohde i dagens avis.

Disse planene representerer et stort løft for idretten i flere av Oslos bydeler, deriblant Nordre Aker. Skeid Fotball er naturlig nok glade for byrådets innstilling og håper bystyret følger opp planene. Skeid Fotball aktiviserer over 1000 fotballspillere i bydelen vår, og Nordre Aker Budstikke håper planene for "nye" Voldsløkka realiseres. Dette er et viktig idretts- og nærmiljøanlegg for tusenvis av barn, unge og voksne. Det faktum at Voldsløkka ligger i et tettbebygd strøk gjør det viktig å ta vare på de grøntområdene som finnes, og det er viktig at beboerne får enkel adgang og kort vei til idrettsanlegg av denne typen.


Skeids første hjemmekamp spilles andre påskedag, sannsynligvis på Nordre Åsen siden Voldsløkka foreløpig ikke er spilleklar. Nordre Aker Budstikke oppfordrer alle til å støtte opp om andredivisjons-laget vårt!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...