Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Volley-søsknene imponerer i utlandet

Tre blad Aase Hole gjør seg bemerket på volleyball-banen.

HJEMME: Lillebror Henrik Aase Hole (født 1996) spiller volleyball hjemme i Koll, og ble kåret til beste opplegger under nordisk sist uke.

Bildetekst

Mari Aase Hole spiller proff i Frankrike, Andrea Aase Hole er kaptein på skolelaget i USA og lillebror Henrik Aase Hole ble kåret til beste opplegger under nordisk mesterskap i Danmark.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.10.2013 kl 15:23

OSLO: De tre søsknene i familien Aase Hole er godt over gjennomsnittet interessert i volleyball.

Nordre Aker Budstikke skrev i 2009 om Mari Aase Hole som dro til UCLA og Ohio State for å spille volleyball og studere.

Etter endte studier vendte Mari nesen mot Frankrike, hvor hun nå spiller profesjonelt i klubben Istres Ouest Provence Volley-Ball.

Kåret til MVP

Volleyball-sesongen er så vidt i gang i Frankrike, og Maris lag har spilt fire kamper hittil i sesongen.

- I åpningshelga blir det kåret en MVP i hver kamp som spilles, og i vår kamp fikk jeg den prisen med 24 innspilte poeng. Jeg ble videre beste poengplukker påfølgende helg, skriver Mari i en kommentar videreformidlet av sin far Bjørn Hole.

Hun skal nå fortsette satsningen i Frankrike.

Lillesøster Andrea Aase Hole fulgte i storesøsters forspor, og studerer nå i USA og spiller volleyball i Louisiana.

Kaptein på skolelaget

Hun har to år igjen av studiene, og er kaptein på skolelaget.

Andrea var tidligere en viktig brikke i Koll Volley, hvor hennes far nå er junioransvarlig på volleyballsiden.

- Andrea fikk «scholarship» for å kunne studere og spille i USA, det samme som Mari fikk, og jeg tror at Henrik også kommer til å gjøre det, sier pappa Bjørn Hole.

Yngste blad Aase Hole er Henrik, som spiller for Koll.

Sist uke ble han kåret til beste opplegger under nordisk mesterskap i Danmark, hvor Norge vant finalen 3-2 over Sverige.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...