Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vurderer å flytte hele hjemmetjenesten hit

Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Vi ser på muligheten for å samlokalisere hjemmetjenesten, sier assisterende bydelsdirektør Preben Winger.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ULLEVÅL: Tidligere har Nordre Aker Budstikke skrevet om Tåsen Helsehus - tidligere Tåsen sykehjem - som skal bygges opp som nytt sykehjem. Og ikke minst gjennoppstå som Oslos første Pluss-sykehjem.

Vinkelveien

I anledning utflyttingen fra det tidligere helsehuset, så ble legekontoret i helsehuset lokalisert i nye lokaler i Vinkelveien 7.

– Det vises til å sikre Berg legekontor nye lokaler i størrelsesorden rundt 150 kvm i forbindelse med at Tåsen helsehus skal rives i overgangen 2017 - 2018, og nytt sykehjem bygges, skriver bydelsadministrasjonen i brev til legekontoret i fjor.

Videre at bydel Nordre Aker ønsker legekontor tilknyttet området også i framtiden både av hensyn til lokalbefolkningen men også av hensyn til de mange beboere bydelen har ansvar for i nærområdet.

Modernisering og ombygging

– I 2017 vil gårdeier Omsorgsbygg Oslo KF foreta modernisering og ombygging til leiligheter i Vinkelveien 7 for slik å kunne innpasse beboere fra Pastor Fangens vei 28, Østhellinga 3 og Vinkelveien 7c, skriver bydelsdirektøren videre.


Etter dette vil det fortsatt være ubenyttete areal som bydelen ser seg tjent med å leie.

– Bydel Nordre Aker vil i den forbindelse legg til rette for at Berg legekontor kan leie areal i Vinkelveien 7. Bydelen vil deretter avklare egne interesser i bruk av eventuelt restareal.

I etterkant er ombyggingen utsatt til 2018, ifølge Bydel Nordre Aker til Nordre Aker Budstikke.

Samlokalisering

I brev denne måneden fra Bydel Nordre Aker til Omsorgsbygg, går det frem at bydelen ønsker flere inn i Vinkelveien, og at den vurderer en eventuell samlokalisering av hele hjemmetjenesteapparatet til Vinkelveien.

– Det er riktig at vi er i innledende fase hva angår å se hvilke muligheter det er for slik samlokalisering av hjemmetjenesten.


– Det pågår et samarbeid med Omsorgsbygg Oslo KF på dette. Hvorvidt vi får dette til ligger litt lengre fram i tid å finne ut av, skriver Preben Winger, assisterende bydelsdirektør i en mail til Nordre Aker Budstikke, om det som gjelder planene for en mulig samlokalisering av hele hjemmetjenesten i Vinkelveien.

Halvparten med eventuell ny base

Deler av hjemmetjenesten er allerede lokalisert i Vinkelveien, mens den andre delen er lokalisert ved Omsorg+ ved Myrerjordet på Kjelsås.

I tillegg til søknadskontoret som er i Nydalsveien 21.

– Det vil eventuelt være snakk om 50 personer - halvparten av tjenesteapparatet, som får ny base, skriver Winger videre i mail til lokalavisa.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...