Nordre Aker Budstikke

Med innsamling til Moria-barna:

Yoga med eventyr

Yoga med eventyr, og for liten og stor, på Trikkehallen søndag. Foto: PRIVAT

Etter en lang pause var det igjen familieyoga på Trikkehallen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.09.2020 kl 14:26

KJELSÅS: Endelig var det klart for familieyoga igjen, på Trikkehallen, etter en lang koronapause:

– Dette er yoga for både store og små, og for å trene på balansen og å støtte den motoriske utviklingen, sier yogalærer Emilia Wigum.

På grunn av koronasituasjonen måtte yogalæreren stoppe familieyogaklassene. Søndag var hun igang igjen:

– Vi dro på eventyr og møtte mange dyr som vi imiterte men vi var også tog, luftballong og trær.

Inntektene fra søndagens yogaklasse gikk til SOS-Barnebyers arbeid for barna på Lesvos, etter brannen i Moria-leiren.

Bedre kjent med egen kropp

Emilia Wigum er utdannet barneyogalærer ved Oslo Yoga. Hun mener at barn og ungdom blir mer kjent med kroppen gjennom yoga.

– Barna får oppleve hvordan man kan få opp energien eller få den ned. Yoga gir også ulike verktøy for avspenning og å kjenne på det å være tilstede, sier hun.

Hun forteller videre at i en vanlig familieyogatime gjør man fysiske øvelser, både hver for seg, men også med forelder. Man avslutter med avspenning.

– Hver og en får utfolde seg på egne premisser. I mine klasser for de minste er det fokus på lek og fantasieventyr - barneyoga, men for de som ereldre legger jeg inn flere øvelser for å strekke ut stive muskler og styrke kjernemuskulaturen, ifølge Wigum, som følger smittesituasjonen fremover i forhold til eventuelle flere familieyogaarrangementer.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...